Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Nem kell feltétlen agyon sminkelni egy csajt, make-up nélkül is lehet kiváló baszást látni.

2024.07.25.Curt

Egyszerűen hihetetlen, hogy Margo von Teese, még csak 19(!!!) éves és már ennyi sok jelenete van a Legalon. (link). Mindegyiket láttam és azt is megkockáztatom, hogy mindegyikre ki is vertem. Erre a mostanira mindenképpen, nem is egyzser, olyan jó lett.

Ha már ti is besokkaltatok a tele tetovált műcsajoktól, akkor Margóka a ti emberetek, tökre természetes csaj, a szomszédból és mégis kegyetlenül jó csaj. Szép magas, isteni picsával, csúcs fenéklyukkal és (habár ez csak engem érdekel) legalább negyvenes puha talpakkal a szép nagy nyalható pinájáról meg már ne is beszéljünk !

Muatom amiről beszélek:

Kis körbeszopatás után máris lekerül a farmer nadrág és basszák is a fenéklyukát, ami már eleve elő van melegítve, látszik, hogy egy kisujjnyira már eleve tág. Imádom az ilyet !!

Majd kcisit még várnunk kell az első DP-hez ami viszont fájdalmasan élvezhető Margónak. (az óra elején mindenki meghúzza a margót …), ezt már videóban is látnotok kell:

video:

Főleg amikor a néger tenné be neki análba nem nagyon bírja már. Én meg egyre jobban !!

Aztán még bohóckodnak neki a dupla pinázással, amit röhögve visel el (19 évesen …), de aztán lekerül a szandál és megláthatom a csodálatos kis koszos talpikóját és a szopnivaló nagylábujjait, szóval nekem itt végem is van. Mellékesen éppen fölé guggolva basszák őt seggbe, szóval brutálisan szép a látvány.

Itt van ez a 19 éves selymes bőrű tini és éppen a fenéklyukát tágítja 4 nagyfaszú csávó. Tökéletes, főleg, amikor szemből kezdik el DP-be rakni őt:

Nna jó még az arcra élvezéseket megmutatom, nézzétek azt a csodás mosolyt.

video:

8 People voted this article. 8 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nem kell feltétlen agyon sminkelni egy csajt, make-up nélkül is lehet kiváló baszást látni.