Loading

A pisiszex a másik oldalról

2024.07.30.Simon Lukapop

A visszajelzéseitekből kiderült, hogy szeretitek a pisis tartalmakat. Érthető, hiszen megvan  benne a dominancia, a befogadás, az extrémitás és ezektől mind szexi, ahogy egy nő lefetyeli eme testnedveket. Személy szerint, én a nedves női test látványát élvezem, szóval előttem is fürdőzhetnek a húgyban a lánykák. 😉

Viszont ez, engem is meglepett:

A pornó kortárs pionírja, Angelo Godshack egy újabb őrülettel állt elő és azon lendületben foglalta el a helyét a csorgó húgy másik oldalán is. Fogadóként, kolléganőihez hasonlóan, hatalmas nyelésekkel teszi magáévá a folyékony matériát. Olyan élvezettel csinálja, hogy ebben a nyári forróságban még én is rákívántam.

Ráadásul partnernője, Claudia Macc punciját a vizelés után rögtön kezelésbe veszi és élvezésig nyalja. Na ez az, amit érdemes látni!

Angelo egy másik videóban is jóízűen fogyasztja a női vizeletet, ezért bátorkodom azt jósolni, hogy ez egy új trend lesz a stúdiójukban.

Mia Trejsi is szexin ereszti rá a srác arcára a nedűt, de neki már csajokkal is volt hasonló tapasztalata. Mégis elhiszem, hogy külön élvezet lehet neki a fordított helyzet. De nem kell félteni Angelot sem, mert élvezi a punciból jövő adományt.

Nektek bejön ez az új trend? Vagy a pisi csak a csajokra csurogjon?

Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Érdekel, hogy mit gondoltok, mert mind tudjuk, hogy Angelonak vannak érdekes húzásai. Mint például ez is:

13 People voted this article. 12 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A pisiszex a másik oldalról