Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Adriana Chechik vs. Dredd. A jelenet végére már a csaj átveszi az irányítást.

2024.08.02.Curt

Nem. Lelövöm a poént már itt az elején, azért van olyan méret, ami már anatómiailag nem megy Adriana-nak sem. Csakis ezért töltöttem le ezt a jelenetet, aztán megpróbálva elvonatkoztatni a rettenetes férfi pornós szereplésétől, egy egész jó kis jelenet lett belőle, mert a csaj megint csak alaposan megbaszatta magát és elévezett egy csomószor.

Ne menjünk bele abba, hogy mekkora ez a fasz, ami az 53 éves négernek van, mert szinte soha, de SOHA nem atommerev, hanem csak egy kókadt farok. A jelenetei két dolog miatt érdekesek, amikor nagyon picike csajt húz fel a pisilőre (link), vagy amikor olyan istennő akad a horogra mint most Adriana.

Szóval itt van ez a nagy fasz, amit szopni kell és amikor előveszik kötelező meglepődni is. Adriana már látott sok mindent 2019-ben is (akkori a szett), szóval ő inkább csak szopja a faszt. Szokás szerint világbajnok módon ahogyan azt kell. A heréjét is összeszorítja és próbálja minél jobban benyelni.

De aztán azt akarja, hogy inkább bassza meg őt Dredd. Kicsit kúrnak az üvegasztalon pinába, aztán Adriana meztelenre vetkőzik (yess) és odapucsít neki egy bárszéken, ami kényelmes, mert pont picsa magasságba van a négernek. Itt már látványos ahogy seggbe kúrja és azonnal spriccel is a pinája a drágának.

Persze vigyázni kell a görbe farok problémárára, de nem is gond, mert amikor kiugrik a fasz Adriana azonnal élvez is el. Nézzétek milyen szépséges:

Aztán meg is lovagolja a kis édes, majd hátára feskzik és felkínálja a fenéklyukát és a picsáját is ennek a bamba magas nagyfarkúnak. Ekkor haver olyan szinten baszhatod most meg a világ egyik legjobb nőjét, amilyen vadul csak bírod, érted, KŐKEMÉNYEN MEG KELL BASZNOD !!! De mind hiába a szavaim így 5 év távlatából nem kapja meg Adriana azt, ami járna neki. Ami persze egy ilyen profi nőnél nem jelenti azt, hogy ne élvezne el akkor amikor csak akar, ha éppen azzal izgatja fel magát, hogy öklendezik, vagy befeszíti a saját testét esetleg a lábujját kapja be baszás közben, és így élvez el.

A legvégén már szépen átveszi az irányítást és ő mondja meg mit csináljon a tag. “Ne hagyd abba, basszál, basszál még !!!” Kb így :

Ha ezt a jelenetet egy átlagos unalmas nő csinálná mondjuk a magyar istennőnek tartott nagypicsájú Aletta Ocean, akkor a jelenet felénél kikapcsolom a gecibe, így is csakis CSAKIS a csaj hozza benne a látványt, de ő nagyon !! Ha igazán jó kárst akartok látni tőle, akkor inkább ajánlom a James Deen féle anált (link), ha pedig szopást, akkor ezt a kötelező darabot (link)

13 People voted this article. 12 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Adriana Chechik vs. Dredd. A jelenet végére már a csaj átveszi az irányítást.