Loading
Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Timea Bella az ordítva anális elélvezés istennője.

2024.08.05.Curt

Sajnos nem térti vissza életem fő-fő kedvence a szlovák Luciana Karel, csak egy régebbi szinte tökéletes jelenetét mutatom meg nektek, amiben megvan minden, ami sok mai Legal jelenetből nagyon hiányzik.

Timink már lassan 5 éve elbúcsúzott, és azóta lediplomázott, gyereket szült (talán nem is egyet?) és már csak Onlyfans oldala él, de ott már nagyon messze van a fiatalkori fényétől a drága, és nem is vállal filmezésnek csak leszbi vagy saját magát dildózó anál videókat.

Itt bezzeg még imádta a faszt, de hogyan ? Úgy mint talán nagyon kevesen a világon. Imádtam nézni ahogy baszik, ahogy odatolja a picsáját és tövig beleül a legnagyobb faszba is, ő diktálja az iramot, kipirosodik az arcocskája, majd extra szépen ordítva élvez egy szép nagyot. A jelenetben pedig nem más a partnere, mint az ugyancsak legendás Linda Sweet, aki ugyancsak megérne jó pár megemlékezős cikket. (trailer link)

Isteni ahogy szopják a segges faszt egymás seggéből :

Vinny, (aki egyébként magyar származású) és a Timit baszó szakállas srác (from Brasil) még kurva jól baszták meg a csajokat, és harmadikként ott van még egy tag, akiről mindíg a KorN gitárosa Head jut eszembe.

Mutatom nektek is miért ez az egyik kedvenc jelenetem Timea-tól, adjatok neki időt és beletekerés nélkül nézzétek végig koncentrálva Timi igazi érzéseire.

Csak a poszt megírása és a videó megvágása alatt kétszer vertem ki rá …

8 People voted this article. 7 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Timea Bella az ordítva anális elélvezés istennője.