Loading

Újabb pornós valóságshowból

2024.08.05.Simon Lukapop

A hamvas picsájú Jázminkát is szerettétek, így nem mehetünk el szó nélkül a legújabb exhibicionista celeb mellett sem.

Tóth Renáta – alias VV Reni – a ValóVilág idei, az érdeklődés hiánya miatt az eddigi legrövidebb szériájának játékosaként tevékenykedett amíg ki nem szavazták csapattársai. Na nem azért, mert nem szeretnék, hanem hogy tudjon a születendő gyermekével foglalkozni. Jól olvastátok, a kishölgy felcsináltatta magát a villában egy másik éleseszűvel, VV Gerivel. A fogantatás pillanatát emitt láthatjátok:

Hát ez így nem volt túl izgalmas, pedig VV Reni korábban nyilatkozott vágyairól, ami alapján nem egy uncsi hópihe.

A vágyak megvalósítására tudunk ajánlani egy barátságos cseh produkciós céget. Biztosra veszem, hogy szívesen segítenek, főleg úgy, hogy Reni egyáltalán nem szégyenlős. Hála a redditnek, megtalálták a hölgyemény mocskos múltját az internet mélyén.

Persze, nem is annyira mocskos, inkább csak piszkos a múlt. Webkamerázott a drága, abban is csak inkább vetkőzött, semmi gigadildós ugrabugra.

Azért a látványra nem lehet panasz, klasszikust idézve: “olyan segge van, hogy ha a nyelvem benne lenne, beszélne”. A popsi mellett a cicik és a váz is remek, az arca pedig helyes, pornósan buta. Szóval szeretjük! 🙂

11 People voted this article. 10 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Újabb pornós valóságshowból