Loading
Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Rebel orrából is fröcsög a nyál, olyan mélyre nyeli a faszt.

2024.08.07.Curt

Nem hogy minden hétre, majdnem már minden másnapra akad tartalom anális témakörben, amiben Rebel kisasszony mutatja meg mekkora hatalmasra tud ő odalent tágulni. Ezek sem rosszak, de most valami egészen mást mutatok meg nektek, mégpedig egy olyan klassz szopást, amiben megint csak a végletekig maxolta ki amit ki kell.

Swallowed persze a jelenet és nem is egyedül szerepel benne, hanem egy Sophia Burns nevű csajszival. (itt már írtam róla)

A kis bemelegítő ismerkedős duma után rá is térnek a lányok a faszra:

Meglepő módon simán mind a két csaj tövig benyeli a faszt, de Rebel kicsit szenvedélyesebben csinálja ezt. Egyébként jó, hogy nem anál jelenet lett, mert a lila pólós csajnak ott figyel a maci a végében mikor kinyomja a fenéklyukát. Szopnia azt viszont ő si tud, nézzétek csak hogyn fröccsen ki a taknya-nyála-könnye egyszerre ! Lassítva is mutatom:

Aztán versenyezni akarnak a csajok, hogy kienk megy mélyebbre Mike fasza és Rebel is megmutatja a tudományát. Azt csinálja, hogy letolja a faszt magának totálisan tövig, majd csakis az orrán vesz levegőt, ami azt eredményezni, hogy a nyálas takony ott fröcsög ki. Ha ez nem lenne elég, akkor a másik csaj is ráfújja az orrát a faszra, majd bekapja totál tövig ő is. Azt a kurva élet de izgató :

Ezek után jön az a rész, ami miatt ez egész cikket írtam és örökké megmarad majd a pornó történelemben, mint az egyik legmocskosabb mélytorkos. EZ SZÁMOMRA MOST A TÖKÉLETES SZOPÁS. Sajnos utána megtörlik az arcukat (szégyen ….) és úgy folytatják tovább, és már nem is lesznek ilyen látványos pózok, mint ez volt.

De ez kibaszottul tökély:

12 People voted this article. 11 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Rebel orrából is fröcsög a nyál, olyan mélyre nyeli a faszt.