Loading
Extrém   /   Hírek   /   Magyarok   /   Video of the day

“Magyar hangja” rovat: “Elegem van mostmár, most már aztán elegem van”

2024.08.21.Curt

Sokat rinyáltam már nektek, hogy mennyire kihalt a pornó, és főleg a magyarul beszélő pornó Magyarországon, de vannak persze kivételek. Az egyik a szinte mindvégig csak magyar (és néha orosz) csajokkal forgatott Graias, a másik pedig ez az oldal:

Ezen a csatornán szemezhethettek (link), és habár van egy pár hunglish nyelven előadott szánalom is, a legjobbak mindenképpen az eredeti magyarok. A téma az, hogy van egy domina, aki bepöccen valamiért és igazán kemény pofonokat osztogat a csajnak, aki éppen mondjuk megfogta a fenekét masszázs közben (link) (link2)

Szenzációs párbeszédeket hallhatunk, illetve monológokat, mert a csajok, akiket pofoznak sosem válaszolnak vissza, csak szenvedik a jelenetet és a borítékra gondolnak, amit majd a végén kapnak ezért az egészért. Pld. ezt, hogy : “Jó volt baszni a barátommal, te kurva ? – Nem.” (link)

Kiváló színészi alakításokat is láthatunk, mint pld. ez a cigánycsaj, akinek nem takarították ki a szobáját és ezért felpofozza a másik csajt és a végén azt mondja : “Mennyél innen a faszomba …” (link) Van amikor a fülét szaggatja meg a csajnak (link), vagy éppen a lábfejét nyomja a torkáig. (link), de van gyomrozás is (link): ájvantuszí hójukráj !

A végén pedig egy kicsit hosszabb jelenetet mutatok be nektek megint csak kiváló magyar szöveggel:

13 People voted this article. 10 Upvotes - 3 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    “Magyar hangja” rovat: “Elegem van mostmár, most már aztán elegem van”