Loading
Hírek   /   Magyarok

Pesten láttalak – PRNLVR kiadás

2024.08.24.Simon Lukapop

Nem tudom mennyire ismeritek az életképtelen férfiak gyűjtőhelyét, a “Pesten láttalak” Facebook csoportot (link). Itt a bátortalan legények elküldik, hogy milyen jó csajokkal szemeztek, vagy kikre pillantottak rá a buszon és várják érte a csodát, hátha a leányzó ilyen oldalakat búj, hogy megtalálja félszeg lovagját. Az előbbi ismeretterjesztést csak a blogbejegyzésem címének megmagyarázására szolgál, annak tartalmához képest csak fölösleges szócséplés. Épp ezért jöjjön most már a lényeg: láttam egy csajt a villamoson és majdnem kiesett a rágó a számból, úgy leesett tőle az állam. Mondjuk nem az alakja vagy a kihívó öltözete miatt, hanem… a sima öltözete miatt. Mutatom:

Az ember lánya ritkán visel pornóstúdiók merchandise termékeit, mivel kevesen rajonganak, és még kevesebben vállalnák fel póló formájában. Ráadásul ezen a hölgyön nem csak egy stúdió, hanem rögtön kettő is képviselteti magát: A BRAZZERS-es póló mellett befigyel a VIXEN nyakbaakasztó is a csajszi kezében.

Bátorkodom azt felvételezni, hogy egy pornórajongó helyett inkább az iparban dolgozó munkásasszonyt köszönthetünk, aki a mai napra magára kapta az ajándékba kapott merch cuccok egyikét. Anélkül, hogy ítélkeznék, mert bár bejön a csajszi, de szerintem inkább egy sminkest vagy fodrászt tisztelhetünk benne. (és még a kis csatos papucskája is szexi – Curt)

Ti mit gondoltok? Találkoztatok hasonló hölgyekkel, urakkal az utcán? Osszátok meg élményeiteket!

16 People voted this article. 16 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pesten láttalak – PRNLVR kiadás