Loading
Hírek   /   Magyarok

Arról a bizonyos Motherless botrányról …

2024.08.30.Curt

Utálom, hogy általában csak akkor van szó Magyarországon a pornóról, amikor ilyen szarság kiderül és mindenki felháborodik rajta. Így történt persze most is …

Ne értsetek félre, baszódjon meg mindenki, aki arra veri ki, hogy amatőr csajok full idegen fotóira úgy fantáziál, hogy bántalmazni és sok esetben megölni akarja őket, főleg, hogy sok esetben nem is lehet eldönteni a lesifotóról, hogy kiskorúról van-e szó.

Egészen biztos vagyok benne, hogy az én (és a ti) inger szintetek már ezeken a dolgokon felül áll, és bármennyire is próbálok együttérezni azzal a csajjal, aki nem mer bevásárolni mert elolvasta ezt a cikket, nem tudok. Több okból is, amiket most el is mondok.

Itt az RTL riport, ami a legjobban felvázolja a helyzetet.

Nem akarok megint áldozat hibáztatóként megjelenni, de az, hogy egy Instagram képet valaki letölt és odaírja a csaj adatait, majd egy ilyen fórumon idegen arcok odaírják, hogy fú, de megbasznám, és stb. azzal nem nagyon tud senki mit kezdeni. Odaírja mit tenne vele és kész. Ennyi. Kibaszottul nem fogja megtenni, mert arra éli ki magát, hogy itt a hasonló érdeklődési körűekkel kitárgyalják és VÉGE. Rendben, nem szép dolog, de ha letöröltetik, akkor ezer meg egy másik oldalon ugyanez meg fog jelenni. A legjobb, amit tehetnek ez ellen, hogy kibaszottul leszarják … és élik tovább az életüket.

Nem tartunk ott, hogy egy ilyen nyilvános neten is elérhető lapon, mint a Motherless, bárki valós fenyegetéssel éljen. Akik ilyen beteg arcok, azok otthon ülnek anyuval laknak és a leges leges leges legritkább esetben sem erőszaktevők, csak a szájuk van, de az is csak online. Tapasztalatokból és hallott történetekből tudom, hogy egy akármelyik péntek vagy szombat este több erőszak történik a való világban egy pesti szórakozóhelyen, amikor megfogják a csaj mellét, vagy éppen mikor magatehetetlen odamennek és letaperolják. Erről miért nem beszél senki, de ha egy mocskos pornó oldalról van szó, akkor a nácipárt is megjelenik és azonnal felül a népszerűségi hajóra, hogy ők majd törvényt módosítanak (link). Mi a faszomról bazd meg, hogy egy mobillal téged az utcán ne fotózhasson le senki ?? Mi lesz ennek a technikai menete ? Megvalósíthatatlan. De lehet verni a melledet, hogy neked mekkora remek ötleted és egyébként is tiltsák be az ilyen mocskos oldalakat egész Magyarországon. Hát hol élünk bazdmeg, Észak Koreában ????

Emlékszem az egyetemen 1998-ban, mikor még csak ott volt internet és a vasárnapokat úgy töltöttük, hogy az egyik gépteremben floppy lemezre mentettük le a haverommal a képeket (ő szopást, én meg lábfétist), már akkor láttunk olyan élő LIVE kamerákat, amiket wc-kbe helyeztek el. Nem sok időnek kellett eltelnie, hogy itt is felfedezzék ezt, csak röpke 26 évnek … (link)

Én a liberalizmus híve vagyok a pornóban is, pedig utálok egy csomó minden fajta dolgot a szexben, biztos hogy nincs az az isten hogy én rákeressek mondjuk gay-gape, vagy gay-fisting videókra (csak úgy betippeltem), de egészen biztos vagyok benne hogy van ilyen, és örülök neki, mert tudom azt, hogy van olyan ember a világon akinek ez legalább akkora örömet okoz, mint mikor én rátaláltam a www.foot-fetish.com domainre annak idején és elképedtem, hogy nem vagyok egyedül a fétisemmel a világon. “Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd.”

Hála az égnek pedofil és erőszak tartalmakat a nyilvános neten nem lehet találni, hogy dögöljön meg minden beteg geci állat aki ilyen, de tudjátok, hogy ők is megtalálták ennek a módját. És ezt kurvára ne keverjük össze azzal, amit eddig írtam.

Megjósolom nektek, hogy hamarosan rá fog találni a magyar média a trágya-fétis oldalra, amiról itt (link) írtam, az lesz majd az érdekes, nem pedig ez a “lefotózom a csajokat az utcán” botrány :))

Most visszaolvasva , – ne értsetek félre – a dolgot elítélem, csak azt nem tudom felfogni, hogy miért kell ennek ekkora keretet keríteni? Ezer éves tapasztalat, higgyétek el, hogy aki a gép előtt arcoskodik a való életben egy punci. Minden Egyes Alkalommal.

De most őszintén bazdmeg, volt olyan, hogy nem fotóztál le egy jócsajt magadnak az utcán, mert kibaszott jó segge volt, vagy éppen szexi lábfeje? Ilyet minden férfi csinál … valljuk meg az őszintét. Feltölteni névvel és címmel prosztóság, de ennyi. Ettől még nem fog meghalni senki, csak megint rácsodálkoznak egy olyan dologra, ami már az internet kezdetétől velünk van és velünk is fog maradni.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

(indexkép: 444.hu)

9 People voted this article. 4 Upvotes - 5 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Arról a bizonyos Motherless botrányról …