Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek   /   Kritika   /   Weboldalak

A szomszéd lányok imádják seggbe

2024.08.31.Simon Lukapop

Esett már szó a PrivateSociety.com oldalról, (link) ahol amcsi amatőrök próbálják ki magukat a kamerák előtt. Néha párok, de többnyire szingli lányok, akikhez hozatnak egy méretes fallosszal megáldott munkás embert, hogy megcselekedje azt, amit megkövetel a haza. Most két ilyen “szüzet” hoztam nektek, mert bejön ahogy megdolgoztatják a picsájukat..

Nem is foglalkozunk az előjátékkal, sem a felszopással, rögtön csapjunk is a farpofák közé! 

Dezirae-vel kezdünk, a kultúr alterral, akinek a piercinggel és tetkóval feldobott vadóc külseje tényleg egy huncut ribit takar.

Ő rögtön dupláz is. Na nem úgy, ahogy megszoktuk a Legaltól, hanem csak két tag is rászánja a figyelmét, hogy elmélyüljenek benne. Harsányan kéri is a srácok adottságait, amiket készségesen megadnak.

Jól szorul Desirae ánusza a farkakra, ahogy megjáratják benne. Biztosan nem először csinálja, de túl sokszor sem volt benne része, abban is biztos vagyok. A srácok érzéssel sikálnak, majd elosszák ki melyik nyílást fesse fehérre.

A pornós Fortuna (megj.: Porntuna?! ) következő kegyeltje a vörös hajú, ijesztően gyerek kinézetű Amy Quinn.

A vékony hangjával és a kényszeres, félénk cukiskodásával ezt csak tetézi. Ideje is megtölteni némi felnőtt tartalommal, ami esetében egy vaskos, fekete fasz.

A perzsa szőnyegen meg is kapja az említett farkat, ám annak zökkenő mentes becsúszása csak még kellemetlenebbé teszi a jelenetet. Vagy izgatóbbá? Már magam sem tudom. Amíg ezen elmélázok, addig a szerecsenlegény példamutatóan repeszti a vöröske segglyukát.

A segges fasz megkóstolása után, Amy Quinn újabb kéréssel áll elő partneréhez. A feladat egyszerű, csupán tele kell élvezni az eddig is eredményesen döngetett popsilukat. Megy is könnyedén, amit a kisasszony halk, bár annál lelkesebb örömködéssel fogad. Aztán nem rest a frissen gyűjtött gecit kipréselni magából. Be is húgyozik az erőlködéstől, de ezt szeretjük. 🙂

16 People voted this article. 16 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A szomszéd lányok imádják seggbe