Loading
Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok

Magyar hangja rovat: “Hogy is hívnak, mit mondtál?!”

2024.09.02.Simon Lukapop

Aki járatos a magyar pornóban az már biztosan belefutott 3PIO nevébe, aki a valaha született legprosztóbb – és ezáltal a legszórakoztatóbb – amatőr filmese. A Tutti Frutti Party magazin égisze alatt szárnyalt (talán tulajdonosa is volt) és csípős beszólásaival állandó szereplőjévé vált az általa rögzített dugásoknak.

Szerencséje volt az önként jelentkezett, magukat pornósztároknak képzelő hülyékkel, mert könnyen lehetett őket verbálisan abuzálni, azért a kis pénzért ezt is lenyelték. A legtöbb videó minősége, szereplői és a prezentált kufirc annyira ergya volt, hogy tényleg csak a kéretlen audiokommentár miatt volt érdemes nézni. Ettől kicsit eltér a most, általam hozott videó, mert ebben olyan bestiális ánuszdöngetést láthatunk, amit a Legalnál is megirigyelnének.

Helyszínünk egy falu végi kurta kocsma, és itt lesz egy kurva seggbe nyomva. A csajszi tipikus 2000-es cafka tetovált szemöldökkel és ribanc rendszámmal, de olyan testtel, hogy azért nem dobnám ki az ágyból.

Készülődnek a felvételhez és közben 3PIO szándékosan elfelejti főszereplőnk nevét, ezzel idegesítve őt.

Azért a rövid “interjúból” megtudjuk, hogy hősnőnknek nem okoz gondot az anál, amit pár perc múlva láthatunk is.

A tetkós bika olyan elánnal tolja tövig a lyukba, hogy ha meglenne FullHD-ban esküszöm elraknám magamnak a kedvencek közé. Kíra seggének meg se kottyan a dákesz, tuti nem először zakatolnak benne.

A stáb/csőcselék motiváló ordítozással buzdítják a szereplőinket a koitusz minőségi megélésére. Ezen résznél 3PIO elcsendesül, lehet tényleg el kezte kiverni magának. Egy biztos, hogy a kivarrt kúrómunkás a végén a kezébe vette a dolgát és igényesen ráélvez Kíra arcára.

Nem egy instant klasszikus, de amatőr vonalon, egy kocsma padlóján biztos nem forgattak ennél jobbat, az tuti.

(Egyszerűen utánozhatatlan a nagy terű vidéki kocsma a kétezres évek elejéről és a sárga zenegép a háttérben, amin el is indítják a Scootert, had’ menjen közbe – egy huszasért ment, de van ahol ötvenért lehetett kérni négyet is. Még arra is emlékszem, hol volt a titkos hangerő adó potméter az ilyen zenegépen, ahol oda lehetett baszni a Soulfly-t a rock kocsmában. Sajnos ma már elképzelhetetlen lenne egy ilyen forgatás, köszi Simon a találatot, tényleg zseniális, ahogy bepörögnek a háttérben a srácok és a retrós tv-s háttérnek meg jár a plusz pont. Dédmamámnak még bele is lógott a kötött fehér biszbasz a tetejéről. – Curt)

19 People voted this article. 19 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Magyar hangja rovat: “Hogy is hívnak, mit mondtál?!”