Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Erin Everheart picsája kegyetlenül baszható

2024.09.04.Curt

Ez még akkor készült, mikor nem kellett liternyi síkosítót nyomni a csajok fenéklyukába (most sem kellene), és elég volt egy szép méretes fasz, meg olaj, máris tágultak olyan szépeket, hogy öröm volt nézni.

Erinnek nem kell egy kis gangbangért a szomszédba menni, illetve pont hogy elég neki oda átugrani és máris basszák az összes lyukát. Most csak főleg egyet, de azért szerencsére a pinácskájába is átruccan néha a fasz, amit imádok az anál jelenetek közben. A csaj elég magas, és kellemesen nagy a picsája. Mostanában valahogy több ilyen videót nézek főleg azért mert van egy magas vörös, és egy másik csaj is akit meg akarok nagyon baszni, neki van kb. ekkora picsája. Ő mindkettőt egyesíti magában.

Nem Adriano mester a főszereplő, szerintem ő csak operatőrködik, hanem a szakállas srác, akit imádnak a csajok – nem csodálom, van farka rendesen. Talán ő halt meg hirtelen, jól emlékszem ? Már az intrónál úgy cuppog a csaj fenéklyuka, mintha csókokat küldene a kamerának – ezt egyébként mondja is a csaj cukin, egyem is meg a husát, nézzétek csak videóban:

Jön egy kis seggnyalás és mélytorok, majd kezdik a kúrást.

Komolyan mondom, még amit el szoktam tekerni a lovaglás is látványos lett, mert szép a picsája nagyon a csajnak és isteni hallani és látni ahogy csattog a faszban.

Amikor aztán doggyban bassza és ida-oda rakja a faszt csodás a látvány, a csajszi meg nyöszörög, már-már azért kissé túl játszva a szerepét.

Mindenképpen hanggal nézzétek, mert a geci kifingás az egyik legjobb amit valaha hallottam és láttam. Ahogy végig csorog a kis pináján a cuccc ..

11 People voted this article. 10 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Erin Everheart picsája kegyetlenül baszható