Loading
Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok

Magyar hangja rovat: “Azaz! Baszd meg anyádat!”

2024.09.11.Simon Lukapop

3PIO visszatér, hogy a pusztában házassági évfordulót ülő családot vegzáljon. Szabadtér, milf, anya-fia szex, mi kell még?!

Történetünk kiindulópontja, hogy a kis család valami mezőn sátrazik, és ünneplik az ősök házassági évfordulóját. Apuka elpilled, elmegy aludni. Anyuka marad és csúnyán rácsúszik a megmaradt pezsgőre. A fiúk és a haverja meg sasolnak a sátorban. Ekkor lép be a történetbe 3PIO a babettájával és hozza meg a fordulatot, meg pár pornóújságot.

Persze full kamu az egész, a TV2-n futó “Családi titkok” legrosszabb pillanatait idézi, csak itt még a szereplők is elröhögik magukat 3PIO dumájától (na meg én is). A szarkavarás működik, anyuci pillanatok alatt meztelen és rá is mászik a fiára, aki szintén pillanatok alatt elmegy benne. De ahogy az öreg Freddie megénekelte “The Show Must Go On”, így pár atyai jótanács után fojtatják a kufircot. Sőt, a sátorban gyurmázó havert is leápolja anyuci, sajna kevesebb sikerrel.

Újabb drámai fordulat és Oscart érő alakítás érkezik. Apci felébred és álló fasszal kifakad a Világra. A Temus Tarzan is ismerős lehet, mert szintén a Tutti Frutti Party szekerét tolta az amatőr picsákkal egyetemben és prosztóságért neki sem kell a szomszédba menni. Be is csavarja a brét anyuciba, aki kicsit siettetné a romantikus együttlétet, mert érkezik a vihar.

Így a happy endet a ponyva alatt rögzítik nagy vidámságban (elég csak Gina gecis arcára nézni).

Pornón én rég röhögtem ennyit, imádtam minden pillanatát. 3PIO és Temus Tarzan rulez! 😀

(Curt: Ez a faszi aki a végén bejön egy csomószor próbál színészkedni, de annyira be tud pörögni a szerepébe és a baszásba, hogy nagyon szórakoztató tud lenni. Volt egy másik legendás jelenet, amiben annyira bepörögtek a háttérben állók (fotós, világító), hogy sikítva mondták, hogy mit csináljon a szerencsétlen ilyen szövegekkel hogy : Basszad. Kúrjad. Baszd meg anyád, basszad ott ahonnan kijöttél … azon annak idején én is szétröhögtem magam. És még egy valamit nem értettem ezekben a szettekben. Hogy miért érezte minden egyes csaj, hogy neki táncolnia kell a jelenetek elején. Miért ???)

9 People voted this article. 7 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Magyar hangja rovat: “Azaz! Baszd meg anyádat!”