Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Három ököl egy fenéklyukban. Rebel Ryder az igazi baszógép.

2024.09.12.Curt

Egy ezer éves pornóban hallottam még ezt a kifejezést, ott ordította egy csaj, amikor éppen közeledett az orgazmusa. Te egy igazi baszógép vagy !!! Kiáltotta akkor, a szőrös pinájú csaj egy video-cd-ről bejátszott jelenetben. Most nem a férfi a baszógép, hanem a mai pornó egyik legjobb nője, aki kiérdemelte ezt a címet, az alábbi posztban be fogom nektek ezt bizonyítani.

Az baj vele, hogy ha szerepel egy stúdiónál, akkor kihozza ott a legjobbat és a többi jelenet, ami már utána jön nem lesz olyan, mint amit ő csinált. Pont így jártam a Swallowednél is, amit imádtam, de ő “elbaszta”, mert meg csinálta az évezred tökéletes szopását, és az azóta érkező szettek már meg sem közelítik ezt. Itt a Legalporno-n is mindíg azt gondolom róla, hogy már nem tud hozzátenni az eddigiekhez, és akkor jön eg ilyen jelenettel, vagy éppen egy 14 fős gangbanggel.

Van egy csaj segítő, akinek a feladata az, hogy amikor szólnak neki akkor éppen a benedvesített kezét felnyomja Rebelnek éppen oda ahová befér. (bárhová befér neki).

Az, hogy becuppan neki azonnal a fasz, alap. 2 perc után már prolapse-ot láthatunk és isteni sötét gape-eket is. Aztán pikk befigyel a két fasz is a picsába. Aztán jönneka lányok (most látom, hogy ketten is vannak, az egyikük Vivian Lola !!) és megboxolják a csaj fenéklyukát, amit szóban le sem lehet írni inkább nézzétek videóban a csodát:

Nagyon durva és még arcba is pisizik közben, ha nem lenne elég, hogy két ököl tágítja a fenéklyukát. Ezek után már semmiség, hogy farkak is beférnek a kongó hatalmas picsába., miután benne volt háűrom női kéz totálisan csuklóig.

De azért a srácok is próbálják jól érezni magukat és basszák a csajt, úgy pld. hogy az egyik csajszi két oldalról körbve fogja a farkát az egyiküknek, majd így kezekkel együtt megy be neki a seggébe. Brutális. Az nem kevésbé, amikor megiszik egy liternyi pisit, majd letorkoztatják és a nyúlós nyállal felkeveredett lét öklendezi fel, amit aztán megint megiszik és megin csak felöklendezi deepthroat miatt. Brutális.

video:

Nálam viszont hatamas nagy minusz pont, hogy nem képesek meztelenre vetkőztetni a legvégére sem a csajt, mindíg lennie kell rajta valami hülye ruhadarabnak, ami kurvára kényelmetlen is lehet, főleg a hipermagas sarkúja. A végére már olyan szinten tág elasztikus lesz a fenéklyuka, hogy a lányok megint jönnek és fistingelik a picsáját, amit ő örömmel és mosollyal nyugtáz.

Egy igazi perverz ribanc. Nincs más ilyen a világon sem mint ő. A legvégén persze még a saját fenekéből kifingott gecit és pisit is mind egy cseppig megeszi.

Összegzés:
Minden Rebel jelenet egy kincs. Kihagyhatatlanok, ha imádjátok a perverzkedéseket, akkor ő a ti emberetek, mindent, megcsinál és mindent meg lehet vele csinálni, amit csak el lehet (és el sem lehet) képzelni.
Szereplő csaj
95
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
100
Geci, pisi
90
A ti értékelésetek3 Votes
95
94
11 People voted this article. 11 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Három ököl egy fenéklyukban. Rebel Ryder az igazi baszógép.