Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

A kedvenc tornász lányunkat két néger bassza meg alaposan, de ő még mindíg nem érti hol van.

2024.09.18.Curt

Sokat írtunk az elmúlt évben Nicole Murkovski-ról itt is és a szünetre menő Legalblogban is. Nagyon érdkes kis orosz tornász csajszi ő, aki továbbra is látható itt e Legalon és más orosz eredetű pornó oldalokon, PornHub csatornákon.

Simon azt vette észre nem régen, hogy azért vág olyan fura fejeket a csaj, mert takargatja a fogát. Erre az általam alább írt jelenetben is képes. Hihetetlen, hogy minden képen lefelé biggyeszti a pittyát, még akkor is, amikor két oldalról lövell felé a pisi. A másik fő tulajdonsága a hajlékonysága és a kitekert pózok mellett, hogy általában nagyon nem él együtt a jelenettel, és szenved, nem nagyon akar ott lenni, fáj neki, vagy csak éppen kellemetlen az anál. De akkor is, amikor pld. felkapaszkodik a csúcs kerek kis picsájával a két méteres négerre, akkor olyan a látvány, ami miatt megéri az a szűk órácska.

Nagyon friss ez a jelenet, pár napja élesedett még csak, és pisi mellett DP a fő témája.

Szerencsére totálisan meztelen a jelenetben Niki és már azt is szájbaszásnak veszi, ha a farok végét berkaják a szájába. Biztos nektek is volt már ilyen csajotok, aki ekkor már szinte öklendezett (nekem volt sajnos, nem is erőltettük a szoást többé). Pedig megnézném a 25 centist ahogy lemegy végig a kis torkán a csajnak. De hiába. Egyből seggbe teszik és máris bevágja a szenvedő arcot. Nna jó még el is hiszem, hogy nem lehet kellemes csak úgy egy ekkora farok a fenéklyukban.

Elölről és hátulról is kapja a DP-t majd egy kis pisi rész után alaposabban próbálják baszni, de én meg csak arra figyelek közben, hogy mikor villan már ki a foga. Simon miért kellett azt a cikket megírnod ???

Aztán baszás közbeni arcra pisi jön és ekkor is csak épp akkorára nyitja a kis száját, amekkorára éppen feltétlenül kell. Komolyan mondom tényleg … De ne csak panaszkodjunk, azért ez már jelentős fejlődés az évekkel ezelőtti állapothoz képest.

video:

Aztán megcsinálják a már említett állós DP-t majd kurva jó, amikor csak bepucsít és rájárnak a fenéklyukára mind a ketten és basszák, csak basszák. Egyébként a Gape-ekre sem lehet egy szavunk sem, isteni szép a fenéklyuka Nikinek. A végén egy adag pisit kap is bele, majd egy adag gecit is, amit elég szépen hangosan kifingik és aztán még meg is nyalogatja a gecit. Bravó ! Plusz a legvégén fröcsög még egy adag az arcára is.

Mutatom videóban is:

6 People voted this article. 6 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A kedvenc tornász lányunkat két néger bassza meg alaposan, de ő még mindíg nem érti hol van.