Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

A sárkány közbelép – Influence: Vanna Bardot (2.rész)

2024.10.11.Simon Lukapop

Majdnem egy éves késéssel folytatom az egyik legjobb anális pentalógiát, de ígérem, hogy a többi részről még idén olvashattok. Ha gőzöd sincs, miről van szó, melegen ajánlom a bepótolni az első epizódot (link), de a többiekkel rögtön vágjunk is bele!

Történetünk fonalát egy bokszmeccsel vesszük fel, ahol az egyik felet Vanna már lefárasztotta, de hamarosan – Spoiler alert! – a másik sportolót is kezelésbe veszi. Főhősnőnknek és barátnőinek az okoz problémát, hogy a Little Dragon művésznévre hallgató szőke femme fatale megbundázza a mérkőzést, amitől elmegy a tippmixük. Pénz nélkül viszont nincs csehó, így Bardot kisasszony meglátogatja a sárkányasszonyt és a bokszos bokszost, hogy kiokoskodjanak valami megoldást, ami persze nem lesz más, mint a dugás.

El is kezdi felszopni a jóembert, ám a fekete husáng kétemberesre lett tervezve. A problémát Sárkány is látja, így egy kis vetkőzés után rögtön odakucorodik ő is, hogy ketten adjanak szájmasszázst a szerencsésnek.

Sűrű csókokkal halmozzák el a falloszt és ajkukkal lendületesen gyalulják a bőrfelszínt, ami a makknál smárolásba csúcsosodik ki. Elképesztő érzés lehet, ha már maga a látvány is ilyen kurva izgató. Irigylem a faszit, mert rajtam is furulyázhatna duóban ez a két bombanő. Na ezt nektek is látnotok kell!

Vanna kezdi a lovaglást a nyálas faszon. Nem finomkodik, mélyen engedi magába a szerszámot, ahogy az előző részben is tette. Közben a tüzes sárkány is asszisztál, amíg ő maga is rá nem huppan a lőcsre.

A szőke kollegina a főszereplőnket is kenterbe veri azzal, hogy heréig belecsücsül az égnek meredő barna húsba. Nem is fészkelődik rajta sokat, hanem ütemesen kezd vertikális mozgásban rajta. A látvány az elképesztő a nyögéseivel, hmmm… erről nektek sem szabad lemaradnotok!

Aztán tökéletes példáját láthatjuk a minőségi pornónak, amiben szakemberek dolgoznak a háttérben is és gyönyörű beállításokkal támogatják a színésznők munkáját. Érzéssel vált pozíciót a kamera, megőrizve a fókuszt Little Dragon veszettül csattogó picsáján, aki két nyögés közötti lélegzetvétel alatt átdobja gyönyörű szőke hajzuhatagát a vállán. Instant szerelembe esés, amibe picit “rondít bele” Vanna nyál-síkosítása. Esküszöm, hogy utoljára írom le ebbe a cikkbe, de LÁTNOTOK KELL!

A folytatásban hasonló lelkesedéssel váltják egymást különböző pózokban a kéjrúdon. Kitartó munkájuknak az eredményét is élvezhetjük csodaszép gape-ek formájában.

A filmvégi “boldogságot” Vanna kapja a szájába, de azért partnernője csókokkal csipegeti fel a mellécsurgott cseppeket is. Megérdemli.

Összegzés:
Mit mondhatnék?! A csajok gyönyörűek, imádják a faszt a seggükbe, és a közöttük lévő kémia annyira megfűszerezi a jelenetet, hogy egy igazi, faszrobbantó pornómestermű született. Taps és ováció!
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
A ti értékelésetek6 Votes
77
100
16 People voted this article. 16 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A sárkány közbelép – Influence: Vanna Bardot (2.rész)