in , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

4 orosz csaj a seregben befenyítve (Lara Frost, Mia Piper, Baby Bambi, Jessie Way)

Lara Frost olyan csaj, aki minden álmomat megtestesíti (majdnem). Hajlékony és olyan extra nagyra tud tágulni a fenéklyuka, hogy valami brutál, de ezt látni is fogjátok a videóban és a kielemzésemben. A jelenet abban a felépített stúdióban játszódik ahol már forgatott a csajszi egy szettet majdnem ugyanezekkel a srácokkal. Ott is extrém pózokat mutatott be, most nem pont ezen lesz a hangsúly, hanem a baszáson, ami azért nem olyan nagy gond 🙂

Lara játssza a kemény katonát, aki megfenyíti a három csajszit, akik rendetlenek a szobájukban és még műfaszokat is tárolnak a párna alatt. Eléggé eltekerhető rész ez, amikor spárgában a két ágy között nyalatja a pináját a csaj, azt azért nézzétek meg !

Aztán szerencsére beszállnak a srácok is, akik ugyancsak katonákat alakítanak. Abba is hagyják elég gyorsan az UNO-zást és egy kis szopatás után mindenki kap egy csajt. Szépen baszni kezdik sorban a feneküket, Lara meg addig szopja a negyediket.

Aztán Lara kicsit elviszi a show-t és a lányok magukban maradnak, mert három faszi kezdi el őt baszni egy hirtelen ott termett ágyban. Kettő fasz a fenekébe egy meg a pinácskájába és egyszerre csak olyan brutálissá tágul a feneke, hogy még én is elképedek. A végére mindenki visszakapja a párját és olyan igazi régiesen egyesével járulnak oda a csajokhoz és engedik az arcukra a gecijüket.

Még pár szó a többi lányról: Baby Bambi az egyik kedvencem, akiről már itt is írtam, hogy nem nagyon érzi a szerepét a jelenetekben, de benne pont ez a jó. A kis vágott szemű csajszi Mia Piper, aki szintén kellemetlenül szokta érezni magát, pedig már kapott ő is DAP-ot is …

Végül pedig a 21 éves Jessie Way maradt, aki kb. olyan tapasztalt már mint a többi csaj. Talán még ő a legbevállalósabb Lara után, volt már neki is minden … DAP, és pisi szettje is és még élvezni is szokta a szép lógós csöcseivel együtt ha basszák.

Ehhez kapcsolódik  Ti is azt hiszitek elsőre, hogy ez egy mellbimbó piercing, de nem az!

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…