in , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ... Kiráz a hidegKiráz a hideg KakiKaki

6 csaj és 2 fasz két jelenetben. Swallowed új jelenetek kritika.

3-3 jut egy jelenetre, gondolom kitaláltátok. Jobbnál jobb csajok és legalább két liternyi nyál mind a két szettben. Kihagyhatatlan; nekem legalábbis, aki gerjedek a szopás közbeni bő nyálra, főleg ha az orrból fröccsen ki, mint most is láthatjuk majd lejjebb 🙂 A hat csajszi egyébként annyira eltérő, hogy mindenképpen megtaláljátok közte a kedvenceteket.

Emma Hix, Paige Owens, April Olsen

Nem egy amatőr brigád ez, nekem Emma a kedvencem köztük. Persze Mike Adriano maga vállalja be a csajokat, akik egyből neki látnak a faszának, ketten szopják egy valaki pedig nyalatja a fenéklyukát vele. A kurva életbe még leírni is kikészítő, nemhogy átélni milyen lehet …

Azt nem értettem soha, hogy miért kell a nadrágot magán hagynia hiszen csupa csatak nyál lesz, és csak később veszi le, most is ez történik. Szépen körbejár Mike fasza a csajok szájában. Nyál is van bőven mindenkinél, főleg Emma a vezető ilyen téren. Paige is ügyes, főleg, hogy egyszer csak gondol egyet és egy Hitachival ki-squirtatja a pináját pont úgy, hogy spricceljen Mike faszára rá, miközben szopják. Amit nagyon nem értek az az, hogy miért úgy állítják be a kamerát, hogy csak a fele a jelenet, a másik fele egy kibaszott szék, vagy éppen a háttér ???

A két barna hajú csaj sokkal többet szopja és készíti ki a faszt mint April, aki legtöbbször csak néz és magyaráz, olyan kicsit felesleges a jelenetben a munka nagy részét a másik két csaj végzi. A végén mégis ő kapja a gecit a szájába, aminek annyira megörül, hogy körbe-körbe szaladgál az udvaron, majd átköpi a csajok szájába 🙂

Itt csekkolhatjátok a teljes jelenetet.

Brooklyn Gray, Jamie Jett, Rebel Rhyder

Fúúú Rebel Rhyder a szopógép tanítja a csajokat mélytorkozni. Jamie a fehér hajú, Brooklyn pedig a rövid hajú punci. Kicsit nyalják egymást a lányok a kötelező pózolás után, majd rátérnek a lényegre, Mike farkára. Mindenki bemutatja mit tud aztán végre láthatjuk, ahogy Rebel szétgyaláztatja magát és öklendezik a faszban, tocsogó nyálban.

Ehhez kapcsolódik  Trueanal - Leah Winters

A rövid hajú csaj sem olyan rossz, de azért Rebel az igazi! Ő nem csak hátulról nézi mi történik amikor épp nem ő szopik, hanem odateszi a fejét a heréhez és szopja azt, és hagyja, hogy rácsorogjon a másik torkából a ragadós nyál. Mmmhhhh, de jó látni az ilyet! Brooklyn viszont nem akar lemaradni és örömmel meghánytatja magát, miközben jön ki a szájából mosollyal néz a kamerába, hogy “látjátok én ezt sem bánom”. Aztán fentről is rákéredzkedik a faszra és a kedvencem jön, az orrom át csöpögő nyál. Ettől kivagyok !!! Annyira, hogy simán ha látnám fel is nyalnám a csaj orrából ami onnan kijön. A kis kék hajú csajszit is próbálják tesztelni, de annyira teszi csak oda magát, hogy a sminkje megmaradjon tökéletesnek.

Itt van videóban is a jelenet ezen része:

Ne hagyjátok ki és nézzétek meg ezt a gyöngyszemet !

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…