in , , ,

Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg

64 adag geci lenyelése menyasszonyi ruhában

Egészen biztos vagyok benne, hogy ilyen videó csak ez az egyetlenegy van a világon. Én amúgy nagyon bírom, mikor menyasszonyi ruhában kúrnak, de bukkake jelenetet még nem láttam ebben. Persze Premiumbukkake-s a cucc újra. Sherezade Lapiedra a csajszi neve, akit a Vixenről ismerhetünk még régebben.

Itt meg is nézhetitek a cuccot máris és ingyen.

Eléggé jól néz ki a csajszi és a bukkake felét egy kis koktélos pohárkából issza meg a másik fele arcra érkezik, de aztán belekanalazza a lelkes segítője azt is mindet a szájába. Nem is nagyon kell erről többet írni, inkább beszéljenek a képek:

A gecinyelést kivágtam persze videóban is, nem nagyon okoz gondot a csajnak:

Bírom amúgy, hogy úgy tartják azt a kis poharat, mintha a világ legdrágább pezsgőjét öntenék bele, vagy bármi isteni nedűt. Gondolkoztam azon is, hogy izgató-e ez a helyzet és én melyiket választanám, a pohárba beleverést, vagy inkább az arcára engedést és egyformán izgató lehet mind a kettő, ha belegondoltok. Itt guggol egy baszott jó csaj és megissza a gecidet, gond nélkül. Ami inkább nehéz lehet, az az, hogy ne érjek hozzá, legalább belenyúlnék a szájába, vagy megsimítanám a fejét közben, de gondolom ez tilos. Miután megitta a 19 adagot, lekortyintja gyorsban a másik felét is a cuccnak, majd jöhetnek az arcra engedések. Itt is jól dolgozik a csaj és az is aki mögötte kapkodja el a lecsorgó cuccot, később ez mind a kis spanyol szépség szájába kerül.

Itt a másik gecinyelés visszaköpdöséssel, nagyon szexi !!!

Ehhez kapcsolódik  A legjobb Youngthroats szájbaszások - első rész

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…