Loading

Brooke Lynn Rose

2020.01.29.Curt

Biztosan ti is jártatok már úgy, hogy egy csaj megtetszett akár egy fotón, vagy egy-egy jelenetben, de nem tudtátok ki lehet. A videó nehezebb dolog, de ha képetek van a csajról, akkor több lehetőség is kínálkozik a megkeresésére.

Az első és a legtöbbször találatot hozó alap dolog a Google. Van a képkeresőnek egy nagyon hasznos szolgáltatása, mégpedig az, hogy kép alapján is tud keresni. Ezen a linken ki is próbálhatjátok a dolgot, sok esetben találtam már meg így csajt. A másik két szolgáltatás kifejezetten ezekkel foglalkozik és vegyesen találja meg az éppen keresett személyt.

Az egyik a Pornstarbyface.com, ahol van egy Webcam-es változata is, ahol az egyre népszerűbb webkamerás csajokra kereshetünk rá. Változó a keresési arány, sokszor téved azért a mesterséges intelligencia. A másik oldalt jobban szeretem, ők a Findpornface.com, akik brutális adatbázissal rendelkeznek és a design is sokkal klasszabb.

Az egyik AVN-es cikkben szerepelt egy csaj, akit majd’ egy órán át keresgéltem a fenti módokon, hogy ki lehet, aztán mégis másképpen sikerült megtalálni, de ha már megtaláltam és ennyi időm ráment, akkor nézzük is meg a munkásságát, mert kurva jó csajról van szó ! Hosszú hajjal is szexi, de nekem igazán rövid hajjal brutáljó. A Coxxx Modelsnél dolgozik, ami egy elég B kategóriás modellügynökség sajnos, szóval nem nagyon reménykedhetónk, hogy a Trueanal-on basszák majd a csajt. A neve egyébként Brooke Lyn, Brooke Lyn Rose, Lynn Rose. Elég nehéz még róla infókat találni, egy-két B kategóriás weboldalon tolta eddig, és nem keverendő össze Brooklyn Rose-al, aki egy másik modell.

Leginkább a Twitteréről sikerült infókat szereznem, de ott is inkább előfizetéses weboldalakon szerepelt, amit elég nehéz megszerezni. Volt egy öreges pornója és egy két szopós videó eddig, amit a Manyvids-en lehet megvenni. Vagy ha jótékonykodni akarunk vele, akkor van neki amazonos wishlist-je is.

Szóval nagyon el van pazarolva, és elég másodrendű oldalak szereplője eddig ez a bomba csaj, mint pld. a Chickpass.com lap, ami a 2000-es években maradt designban és minőségben egyaránt. De egyébként a legvalószínűbb, hogy meg fog maradni szegény csajszi ezen a szinten, pedig kiemelkedően csinos és nem kéne itt végeznie …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Brooke Lynn Rose