Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Mikor basszák már meg végre alaposan Liya Silvert?

2020.04.22.Curt

Egészen biztosan láttátok már ti is az egyik valaha volt legeszebb pornóst, Kristina Scherbinina-t, azaz Liya Silvert? A legkönnyebb felismerni a mell alatti tetoválásáról, ami csodás ívet ad ez enélkül is tökéletes melleinek. Csodás a csaj minden porcikája és mégis át lehet tekerni a jeleneteit, pedig baszták már seggbe is a Tushy-nél és s TushyRaw-nál. Hogy miért? Azért mert egész egyszerűen unalmasak. Én az összes létező platformon követem, mert softcore modellnek és instagram pózernek kiváló, szóval most is ő a telefonom háttere, ahogy ül a naplementében mezítláb. Nézzük meg az ide utolsó három jelenetét, hátha végre történik vele valami szenvedélyes is.

Handsonhardcore

A DDF leányvállalata az oldal és a másik szereplő pedig Tiffany Tatum faszija lesz, aki tud kúrni ha akar, láthattuk már a Legalporno szettjeit. Farka is van neki rendesen, szóval minden adott. Elcsábítja a csaj és szépen nyálasan szopja, majd egy pici puncinyalás után kúrni kezdi. Minden csodás, csak a csaj arca nem az, lehet hogy más nem veszi észre de én utálom ilyenkor látni a közönyt. Utálja, vagy élvezze, vagy fájjon, de amikor közönyös, attól lelohadok. Ez van sajna most is pedig Lutro adja neki, amennyire a stúdió megengedi, még majdnem a szűk kis fenéklyukba is benyúl. Nem olyan rossz a jelenet, és a geci is szépen érkezik az arcára, de hiányérzetem van továbbra is.

Itt megnézhetitek a jelenetet.

DDFprod

Egy totálisan hasonló jelenet a következő, amiben Ian Scott a faszi akit el kell csábítania a kis Kristinának. Megy is neki könnyen egy kávé az ára és már basznak is a galériában. Ian-t is nagyon bírom, a hülye fejével együtt, amiket vág kúrás közben, meg végre nem kipattintott kockahas a teste sem, hanem aputest, szóval könnyebb odaképzelni magunkat. Van egy szép póz, amikor szemből láthatjuk ahogy benne van a fasza a csajban és a csaj talpai meg a térdén vannak, ezt mindíg is imádtam, itt is elég látványos, de a geci adag a végén már nem az. Ian ennél sokkal többre is képes vagy te !!!

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet

Vixen

A végére hagytam a nagyágyút, ahol már szerepelt a csaj, de most visszatért. Itt a legjobb kedve a csajnak, hiszen a jóképű vixenes nagyfaszú srácot kapta partnernek. Nincs olyan nő, akinek ne tetszene, szóval a kémia adott. Egy kis bemelegítő szopás a jacht-on, majd egy brutál pornós villában vagyunk, amiből kilátás nyílik egy várra, vagy mire a háttérben. Egy szép szemkontaktos szopás, majd bele is ül a faszba. Látszik, hogy női a rendező, semmi erőszakosság nincs, csak pumpálja szenvedélyesen a srác a csajt. Megvan minden amire vágynunk kéne mégis csak átlagos marad ez a jelenet is hiába a kibaszott jó környék, és hiába minden, ami egy jó dugáshoz kell(ene).

Itt nézhető a teljes jelenet.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mikor basszák már meg végre alaposan Liya Silvert?