Loading
Kritika   /   Weboldalak

Shoplyfter.com

2020.05.07.Curt

Sok olyan ál-reality jelenet van, amit rettenet utálok és a témában a másodikat már meg se nézem annyira béna, erőltetett, vagy csak ellenszenves a téma. Amerikában oldalak százai gyúrtak rá erre a témakörre és a Pornhubon is nagyon megy még mindíg a Stepson-Step doughter párosítás, ahol a csajok minden második szava az, hogy daddy. Eleve eléggé elképzelhetetlen a jelenet és nem is akarom beleélni magamat, meghagyom ezt a 16-25 éves amerikai tini korosztálynak.

Viszont van egy témakör, amire mostanában eléggé ráindultam, ezek pedig a bolti lopásos oldalak. Némi színészkedést itt is igényel a csajoktól a szerep, de pont ez a jó benne, ugyanis most nem azt kell eljátszaniuk, hogy mennyire kurva jó, ha a pókhasú öreg tata a 15 centis farkával épp hátulról döngeti, hanem azt, hogy mennyire rossz! A jelenetek általában egy berendezett security-guard office-ban játszódnak ahol a csajokat bolti lopáson kapják. Itt aztán minden alkalommal a biztonsági őr kedvére kell tenniük. hogy ne legyen komolyabb ügy a dologból.

Egy pár Shoplyfter.com jelenetet mutatok nektek, hátha megjön a kedvetek a témához! A jeleneteket mind megnézhetitek a Daftsex.com oldalon, de Indavideóra is feltöltöttem őket.

Lily Hall

A cuki kis Lily az utolsó frissítés az oldalon aki amerikai léttére már bevállalt egy két dupla anált itt nálunk Európában is. A fél jelenetben színészkednie kell a csajnak, a faszi levetkőzteti teljesen, még a fenéklyukát is szét kell húznia, hogy nem-e oda rejtett el valamit. Beteg az agyam, de ebbe a szerepbe én kiválóan bele tudom képzelni magam, simán ezt tenném én is és kihasználnám a helyzetet. Álmaimban kb.

Jó hogy a fején lévő kis virágdísz marad szinte végig, imádom az ilyeneket. És azt is jól eljátssza, hogy a testének nem tud parancsolni és amikor vadul bassza alulról a srác élvezi és nem bánja a helyzetet, de mikor szopnia kell megint csak visszavált bociszemű megalázkodott pózba.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet Daftsex.com-on

Angelica Cruz

Egy elég exotikus csaj a következő áldozat, Angi a Dominikai Köztársaságból érkezett lopni valamit egy amerikai szupermarketbe. Szerencsére egy másik helyszínen vannak, az előző szettben rohadtul idegesítő volt a kábel nélküli monitor, amin még meg is nézte a felvételt a faszi. Teljesen nézhető az ő baszásuk is, itt is van egy kicsi testüreg-motozás, majd jobbnak látja a csaj, ha hagyja hogy megkúrják. Kicsit talán túl játssza a szerepét az előző csajszihoz képest, végig szenvedi minden pillanatát a kúrásnak. A legjobb mikor lovagolniuk kell és kurvára nem akarnak, azt imádom. Egy jó alapos adag gecit kap a végére a kis latin punci, és pakolhat össze- mehet a dolgára…

A teljes jelenet a Daftsex.com oldalon

Ashley Lane

A kis Ashley magasan a legszenvedősebb a jelenetek között. Viszont kurva jól játssza el egy pillanatra sem esik ki a szerepéből. A barátnőjével kapják el őket, és persze belevisznek egy kis vírussal való baszakodást is, de ha ezen túltettük magunkat és újra felállítottuk, akkor máris egy jó kis szenvedéses kúrást láthatunk. Minden alkalmat kihasznál a csaj, hogy undorodó fejet vágjon, a faszit meg szerintem pont ez izgatja, hogy hiába undorodik a csaj, azt kell tennie amit ő mond. Meg is bassza szépen minden pózban, meg is lovagoltatja és egy szép adag gecit is kap a végén. Jó ez a csaj nagyon !!!! Régebben ATK modell volt, szóval élvezkedhet aki szereti a szőrös széthúzott puncit a nevére rákeresve …

A teljes videó a Daftsex.com-on

Sky Pierce

Egy újabb visszafogott csaj az utolsó videóban – Sky Pierce Kanadából érkezett és még alig volt hardcore jelenete. Ő viszont nem a félénk fajta, hanem a flegma csajt játssza el. Egy csomó ideig csak azt mutatják egyébként, hogy ül és unja magát, senki más nincs a szobában. Ékszereket lop a csaj és persze le is kell vetkőznie. Nagy nehezen bele megy a játékba, és ha már meztelen akkor végigcsinálja ezt a fél órát.

Mondjuk amikor már szexelnie kell, akkor átvált kicsit huncutra és nem lesz többé beképzelt és mogorva. Szépen és lelkesen szopja a biztonsági őrt, majd átadja inkább magát az egésznek. Még a cipőcske is lekerül, sőt egy footjobot is láthatunk. Majd már odáig is eljutunk, hogy a csajszi masztizza a csiklóját a baszáshoz. Kap egy szép spriccet az arcára a végén. Megérdemelten. Jó jelenet ez is !!!!

Itt nézhetitek meg a jelenetet

1 People voted this article. 0 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Shoplyfter.com