Loading

Amikor a leánybúcsú elszabadul – Dancingbear

2020.09.08.Curt

Van az úgy, amikor egy legénybúcsú elszabadul és olyan dolgok történnek meg, amiknek nem kellene, lásd a legjobb példát erre, a Másnaposok c. filmet. Létezik ennek csajos változata is, de az nagyon béna lett, nem úgy mint a pornós leánybúcsú sorozat, amiről nem tudom eldönteni hogy egy full kamu-e vagy pedig tényleg real a dolog. Inkább hajlok a valódiság felé, hiszen rohadt sok részt megnéztem és egyetlen pornóssal nem találkoztam benne, nem úgy mint a koleszos ál-reality dugásokban, amikben későbbi pornósok szerepelnek.

A srácok kibaszott jól kitalálták a dolgot, végy 5-6 kibaszott ellenszenves táncos majmot és engedd be őket egy 20-30 fős félig becsípett közönség közé, majd táncolgass egy kicsit és a jelenet végére hívj be egy medve jelmezbe felöltözött tagot is, aki az oldal kabalafigurája is lesz, meg a cégére is. Általában egy leánybúcsú állandó kelléke egy kigyúrt majom aki táncol is, majd meglibegteti a farkát is, sőt, van hogy a csajok hatalmas sikítozások közepette tejszínhabot nyalnak le a testéről. Nna ez mind megvan itt is, csak annyi pluszként, hogy itt szopnak is, meg néha még aki hagyja a fasz is becsusszan a punciba. A pikantériát a dologhoz a többiek adják, akik a háttérben figyelik, ahogy a barátnőjük berúgva / nem berúgva épp leszop egy négert,aki épp az arcára élvez. Emiatt éri megnézni a DancingBear jeleneteket. Ha tagok vagytok a Premium Pornhubon, akkor ott elérhető majdnem az összes jelenetük.

A jelenetek szereplői 95%-ban latin csajok, nem is értem, nekik miért nem gond, hogy tulajdonképpen egy pornó jelenetben vannak, ahol idegenek faszát szopják és ez örökre megmarad az interneten, de hát ezek szerint bennük kevesebb a gátlás … legtöbbször van egy kibaszott jó csaj, aki alig csinál valamit, de a legvégére ő is nyeli a gecit, vannak ribancok, akik hónapok óta nem láttak faszt és alig várják, hogy szopjanak, és sokszor van az éppen ünnepelt menyasszony, akit rávesznek a barátnők, hogy szopjon egy idegen faszt és sokszor még dugásra is sor kerül. Azért nem biztos, hogy örülnék, ha ezt a videót mutatná a csajom, mikor megkérdezem, hogy hogy érezte magát a lánybúcsún !

Ha még nem láttatok nagyfarkú négert hátraszaltózni libegő farokkal, akkor ez a ti jelenetetek!

Ebben a jelenetben viszont nem csak szopás van, hanem egy csomó csajt levetkőztetnek a srácok és amatőr csajok szuper seggeinél nincs is jobb, ahogy versenyeznek egymással. Nézzétek csak a képeket ! Aztán a végén a fejek a háttérben, amikor a legnagyobb ribancok engedik az arcra élvezést. Van aki unottan nézi, és van aki totál kikészül. Megéri megnézni a reakciókat !

Sokszor magánháznál történik a party, de legtöbbször egy bejáratott helyen, vagy klubban gyűlnek össze a lányok és érkeznek a jelmezes srácok hozzájuk. Itt is az a legjobb rész, amikor valaki betérdel a többi csaj meg drukkol neki, hogy minél nagyobb geciadag jusson. Érdemes a fejeket nézni közben ! 🙂 És itt a legjobb csaj is kapott (a fehér ruhás)

Sokszor a kamerásnak sikerül egy olyan csapatot kifognia, amiben a ribanc mellett pont egy olyan csaj ül, aki unja az egészet és majd’ behány, amikor jön a geci.

Aztán egy csomószor van olyan, hogy tizes skálán gyenge hármas csajok direkt befizetnek arra, hogy szophassanak. Itt elég nehéz találni jócsajt, olyan kiégett elvált néger és félvér feleségek vannak javarészt. De legalább leszopják a kis kókadt fütyiket, mert hogy általában nem áll fel erre a srácoknak a fasz.

Majd még szemezgetünk az oldalról, ha bárkit érdekel bármelyik jelenet, írjon kommentet, vagy mailt; megvan azt hiszem mindegyik jelenet HDban.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Amikor a leánybúcsú elszabadul – Dancingbear