Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Biztos, hogy jó ötlet, ha elkíséred a barátnődet Rocco-hoz castingra?

2020.10.30.Curt

Mindíg azt mondogatom, nagy vagányan, hogy ha egyszer láthatnám azt, hogy Rocco kúrja meg a barátnőmet, akkor megnézném, és ez ellen ő sem nagyon hiszem, hogy ellenkezne. Rocco alig szerepel a saját filmjeiben, de egyetlen sorozatát még életben tartja a saját főszereplésével, ez pedig a Rocco’s castings.

Négy legújabb csajt nézünk meg a kínálatban, amiben benne van a felkapott kenyai pornós csajszi is, a kopaszra borotvált párductestű Zaawadi is. Meg Kira Thorn, akit elkísért a castingra a barátja is, akit Rocco még be is hívott, hogy segítsen be megkúrni a csaját, de az történt, ami szokott, de erről majd a Kirás jelenetnél írok.

Zara DuRose

Az angol vörös hajú csajjal kezdünk akiről szerintem még ti sem hallottatok soha. Én sem. Az ilyen csajokra sajna nekem fel se állna, totálisan az ellentáborban vagyok, kicsit debella, hatalmas műmellekkel, és nagy valaggal. Rocco is az én pártomat állja, és kihagyja ezt a jelenetet, átadja egy tanítványának, aki seggbe is kúrja a csajt, majd meglepően nagyot élvez az arcába.

Zaawadi

Az afrikai pornós eléggé berobbant a pornóba és díjakat is nyert már a filmje, amiben a magyar Tiffany Tatum volt a másik főszereplő. Abban Rocco csak rendező és beszélgető partnerként volt jelen, és gondolhattuk, hogy mindenképpen fel fogja húzni a vastag faszára a csajt. Meglepődve nézegeti Rocco mester díjait a csajszi, majd bohóckodik egy kicsit a műfarkakkal. Majd jön Sifredi mester, aki másfél órán át fog játszadozni a csajjal. Abba minden, de tényleg minden belefér majd. Istenien bemelegíti, majd bassza egy kicsit, aztán eszébe jut, hogy mekkora poén lenne már leborotválni a haját a csajnak. Aki ezt meg is teszi saját magának.

Rocconak ezernél is több nője lehetett, de hogy afrikai kopasz csaja még nem volt az tuti. Nem elég a kibebaszottul fekete bársonyos bőr, még mellé olyan atomjó csöcsei is vannak a csajnak, hogy brutál. Annyira fekete a bőre, hogy oda kell figyelni éppen hol van Rocco farka benne. Egyedül csak a pinája belseje és a tenyere, talpa világosabb egy picivel.

Nincs análozás és semmi extra, mégis egy ilyen filmet mutatnék be ha arról van szó, hogy hogyan kell megbaszni egy nőt. Az összes kivitelezhető és nem kivitelezhető pózt bemutatják, és többször is kér a csaj szünetet, a mesternek erre persze nincs szüksége.

Legjobb rész :

Nikki Rockwell

Egy tetovált cseh csaj a következő áldozat, ahol Rocco-t segíti egy haverja is, aki le sem veszi a napszemcsit dugás közben, mert “a modor, mutatja mit érsz”, gondolja ő is a Kingsman tanácsai alapján és fontos számára a stílusos megjelenés. A csaj amúgy nem egy kirívóan különleges csaj, mindketten alávágnak, ő meg vihorászik közben.

Kira Thorn

És akkor a végére hagytam a kis édes Kirát, akit nem nagyon kell(ene) castingolni, mert azért baszatta ő már atommá a lyukait a Legalporno-nál, mire idejött a Pornó Jézusához. A különlegessége a szettnek az, hogy abarátja is elkísérte, aki a háttérben veri / verné a faszt, de nem nagyon áll majd fel neki.

A drága annyira profi már, hogy eleve a fenéklyukát kínálja fel kúrásra, majd miután széjjel szopatta őt Rocco és láthattuk a barátot is, aki kinn veri a farkát, jöhet az anál. Rocco végig csinálja vele a pózait, köztük a kedvenc fordított őrületét is, amin egymás lábainál van a fejük és úgy dugja meg; itt éppen nem lehet tudni, hogy milyét a csajnak.

Majd egyszer csak Rocco javaslatára becsatlakozik a barát is, akinek persze egyből kamera láza lesz és úgy lekonyul mint a szar. Egyben átéli élete legkínosabb és leg-gázabb jelenetét is. Közösen baszhatna a világ legjobb pornósával erre, picikére lekókad. Ott is hagyja a forgatást, majd csak a legvégére jön vissza Kira arcára engedni a gecijét, amit persze Rocco is megtesz a kétszer akkor és kétszer olyan vastag farkából.

Haver, ezt beszoptad, de nagyon !

Legjobb rész:

Azért egy képet idebiggyesztek, amiben péppé van tágítva a kiscsaj:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Biztos, hogy jó ötlet, ha elkíséred a barátnődet Rocco-hoz castingra?