Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Hoby Buchanon a kőkemény amatőr aki megkúrja Emmát, Chloe-t és Adirát.

2020.12.23.Curt

Nem tudom ismeritek-e a tagot, aki olyan hírhedt a pornósok körében, hogy menő lett hozzá járni, mert keményen baszik. Nálam azért nem üti Rocco-t, vagy a Facialabuse-os srácokat, de néha tényleg eléggé lenyomja a faszát a csajok torkán.

Itt a PornHub profilja, itt meg a teljes jelenet Chloe-val.

Tudja ezt a kis szőke Chloe Cherry is, akinek amúgy sem kell a szomszédba menni egy kis taknyos szopásért. Meg is teszi a mázlista kopasz faszinak ezt, majd úgy ül bele a faszba, hogy a saját nyálát és ami az orrából jött keni a pinájára síkosítóként. Azért ez nem egy rossz kis gusztusos jelenet. A faszi jeleneteiben egyébként soha nincs harmadik személy, mindíg csak fix kamerákkal és a kézi kamerájával dolgozik, szóval kicsit idegleléses az operatőri munka.

Kicsit olyan Bryan Gozzling-os, mert baszni azt nem sokáig baszik, inkább fojtogatja és szopatja a csajokat. Érdekességnek jó jelenet ez, de szerintem kicsit hosszú lett és a dugás sokkal de sokkal több is lehetne egy órában.

Emma Hix nagy kedvencem, a VogoV-s jelenete óta. Itt sem hazudtolja meg magát. Kb fele-fele arányban vannak a mélytorkos és baszós jelenetek. Emma kibaszottul jól csinál mindent, szépen torokra veszi a farkat ha kell, és lovagol, odatolja a picsáját a faszba. A végére le lesz amortizálva szépen, smink nulla, és még egy kis pisizést is kap a zuhanyzóban a szájába. Rohadt jó kúrás egy rohadt jó csajtól !

Adira Allure-et hagyom a végére, aki nagy kedvencem lett idén, de itt a másik két csaj jobban teljesít nála. Majdnem olyan jól mint a magyar gazdaság. Amúgy jót kúrnak és hát ugye tapasztalatból tudjuk, hogy a csajoknak soha nem elég a kőkemény baszás, még akkor is tudják ordítani, hogy keményebben már, mikor már levegőt sem kapunk és görcsöl a lábunk. Adira is eléggé baszható, mindent meg lehet vele csinálni. Szépen nyálasan szopja a faszt, majd tárja szét a lábait ő is.

Ha megtetszettek a jelenetek érdemes követni a tagot, azért videómegosztó oldalakon vannak még ezeken kívül is jó szettjei.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Hoby Buchanon a kőkemény amatőr aki megkúrja Emmát, Chloe-t és Adirát.