Loading

Ezek voltak a kedvenc cikkeitek 2020-ban!

2021.01.04.Curt

Bő egy évvel ezelőtt indult be élesben és saját domain alatt a blog és meg tudjuk nézni mik azok a cikkek amiket a legtöbben láttatok. Ezt egyébként eléritek innen is, ahol mutatom, hogy miket olvastatok legtöbbet.

Egyértelműen a magyar cikkek vezetnek, azaz azok a posztok, amikben magyar csajokról írok, és ezen belül a casting videók, Woodman castingok mentek nagyot. A legnépszerűbb posztunk pont ezek egyvelege lett, egy válogatás a csúnya szőrös bácsi castingjából, amiben magyar csajszik vannak. Mondjuk nem csoda, mikor ilyen szintű csaj is volt benne, mint Bambi Silk :

A tavalyi évet végigkísérte egy bombázó magyar csaj aki bevállalta, hogy kb összesen 400 adag gecit nyel le és ez is nagyon érdekelt titeket. Természetesen Vicky Love az, akinek majd’ az összes Premiumbukkake videóját megnéztük. Több mint ötezren olvastátok el ezt a cikket is.

Sokat kutattam és majd egy teljes napom ráment a top10 legcsúfabb pornós kiválogatására. Ami nem Vicky Love és nem Woodman, csak ez az egy téma fért be a tavalyi top 10-be. A lista “győztesét” továbbra is imádom :

A továbbiakban figyelembe fogom venni, hogy miket szerettek a legjobban, és ezeket a cikkeket sűríteni fogom, de e melett mennek a napi témák is majd !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ezek voltak a kedvenc cikkeitek 2020-ban!