Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Az oroszok most már tényleg átveszik a hatalmat: Vivienne Grace first anal casting

2021.02.08.Curt

Múlt héten írtam arról a csajról, akit ugyancsak itt castingoltak a mázlista ruszkik, erre most jön hétvégén egy még szuperebb alakú punci, akinek szintén ez élete első jelenete. Ilyen szempontból örülök a karanténnak, hiszen ez hozta létre az orosz Legalporno-al-stúdiót, ami ott helyben válogatja és teszteli (és persze bassza) a jobbnál jobb csajokat, így spórolva a repültetési és szállodáztatási költségen.

Most komolyan nézzétek meg milyen kibaszottul jó csaj ez a 22 éves Vivien:

A bevezető pózolgatás után máris odamegy négykézláb az álló faszú Nick-hez és szopni kezdi. Nem az első alkalom ez neki és az sem az első, hogy seggbe kúrják a drágát. Megy neki elég könnyen, és a cipő is elég gyorsan lekerül, mikor a kanapéra másznak. Eszméletlenül jó szopnivalóak a csöcsei és a segge is olyan, mint egy korabeli tinicsajnak lennie kell. Ez a Nick gyerek pedig fapofával pumpálja a faszát bele abbe a csoda-segglyukba.

Még állva is megbassza, ami számomra még mindíg az egyik legjobb és leg-erotikusabb dolog a világon, ahogyan a nő átkarolja a férfit és odaadja a testét neki, hogy használja. Ő pedig használja is ám, de rendesen ! Mondjuk azt utálom mikor produkciózik, meg bohóckodik, ezt csinálja az a másik orosz tag is, befeszít, meg hülyéskedik. Tudom, hogy ez egy jelenet, meg minden, de legalább a látszatát hagyjuk már meg annak, hogy élvezet is van benne! Pld. a falnál áll kézen és úgy kell szopnia, vagy épp beleharap a csajszi arcába, hát nincs még szegénynek elég baja ?

Nagyon, nagyon NAGYON remélem, hogy látni fogjuk még ezt a jó picsájú csajt itt a Legalon. A egyik legszebb modell, akit valaha láttam.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az oroszok most már tényleg átveszik a hatalmat: Vivienne Grace first anal casting