Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ilyen, az amikor csak “arra” használnak egy nőt: Anastasia Mistress

2021.02.18.Curt

Vannak olyan csajok, akik csúnya kimondani, de csak erre jók. Csúnya gondolat, de biztosan nektek is volt olyan régi szobatársatok, akinek a haverjának az unokatestvére hallott olyan csajról, aki nem volt ugyan szép, de jól meg lehetett baszni. Anastasia is ilyen, aki hiába hívatja magát úrnőnek (mistress), kőkeményen szétgyalázzák az összes jelenetében.

És ő egyébként ezt egyáltalán nem bánja, sőt mintha még tetszene is neki a cuccozás. Három jelenetét nézzük meg, ezek közül a legutóbbi a mai napon jelent meg. De kezdjük egy régebbivel, ami tulajdonképpen a castingja volt a csajnak, ebben cuccozták meg őt elsőnek.

Pár perc múlva már a jelenet kezdésben is feszíti szét a saját picsáját és a faszinak csak fölé kell guggolni és már nyomja is bele a seggébe a faszt. A csajnak egyáltalán nem jó, és fáj is, de kurvára izgató az egész, odaadja magát, hogy basszák szét. Ütik vágják a seggét és néha egy jó nagy pofon is befigyel, és mind végig megy a seggbe kúrás neki. Szopás és baszás váltogatják egymást és még a hatalmas magas sarkú sem zavaró. Amikor a falnál kúrja az eléggé állat és megalázó és egyben bazi izgató is.

Jó kis gyalázós kúrás végig a jelenet és a csaj nem olyan rossz amúgy, istenieket tágul és cuki a végén, amikor gecitől és nyáltól tocsogó fejjel zavartan magyaráz.

A második jelenete máris egy DAP lett, ezt gondolhattuk, hogy nem kell sokat várni, arra, hogy befigyeljen kettő fasz abba a picsába. Itt az első 12 percben kb. meg se tud szólalni és levegőt venni sem a csaj olyan szinten szopatják és basszák, aztán mikor szemből láthatjuk, hogy beteszik neki seggbe duplán, nna akkor hallani a nyögéseit kicsit. Nem könnyen megy be neki amúgy.

Nem is sikerül kitartóan mutatni, ahogy pumpálják neki, csak a szerencsétlenkedés megy, kár is lenne erőltetni inkább járnának rá egyesével a picsájára az is jobb és látványosabb lenne. A csaj amúgy jól hozz az ócska buta ribanc figurát és ez is marad a térden fogadott geci adagokig.

És akkor jutunk el a legjobb jelenetig, amiben mindezek összeadódnak és úgy kúrják meg ketten a csajszit, hogy ezt megemlegeti. Már a szájbaszás előtt is pofozgatják őt, aztán bevágják neki picsába is a faszt. Piff és paff pofozzák rendesen, a perverz Mr Anderson nevű tag még fel is emeli a nyakánál fogva, és úgy ülteti be e a faszába. Nna ez kemény baszás kedves AVN zsűri, innen lehetne ezt a jelenetet jelölni a “rough” kategóriába.

Szegény csaj meg hagy mindent, kurvára bármit tehenek vele. Emlékszem annak idején milyen sokszor lerúgta magáról a faszikat Timea Bella, vagy éppen visszaütött a tagnak, aki kicsit erősebben fogta meg a nyakát. Az orosz csajoknál ez elképzelhetetlen, kibírnak mindent !! Azért itt is van amikor látni a csajon, hogy sírni fog, ott egy kis vágást láthatunk a videóban, majd megy minden tovább. A legdurvább, ahogy pofozzák közben és nem elég, hogy a feneke majd’ szétreped még azt sem tudhatja, hogy hogyan és honnan kap pofont. Prosztó a csaj, de valahogy van valami kibaszott izgató ebben a durvulásban.

Ez a Mr Anderson egy beteg állat, kicsit olyan roccos őrületet látok a szemeiben néha. Szerencséje van a csajnak, hogy a másik faszi mondjuk nem pont az olasz csődör, mert akkor szerintem belehalt volna ebbe a baszásba.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ilyen, az amikor csak “arra” használnak egy nőt: Anastasia Mistress