Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Hírek   /   Orál

Amivel az igazi szájbaszós videók kezdődtek a kétezres években: a Slap Happy sorozat

2021.05.17.Curt

Emlékszem a sorozatra és arra is, milyen kibaszott nehéz volt levadászni akkoriban a jeleneteket. 13 részt élt meg Brandon Iron remek kis szájbaszós sorozata, a kétezres évek hajdanán, amikor is reneszánszát élték a kőkemény szájbaszások (Gag Factor, Throat Love sorozat), mégis tudott hozni olyan újdonságot és különlegességet a sorozat, ami érdemessé tette arra, hogy 2021-ben is írjak róla.

A mai időkben, amikor kettő kattintás és máris kiélhetjük a facefuck fétisünket, ha erre vágyunk ezek a jelenetek már nem ütnek akkorát – vagy mégis? A főszereplő legtöbbször Brandon Iron volt, aki pár éve halt meg és még Rocco is megemlékezett róla, mint közeli haverjáról. Igen hasonló volt a stílusuk, de a kanadai vezette be és alkalmazta először igazán a kéz nélküli tulajdonképpeni szopatást a jeleneteiben, azaz, megfogta a csaj fejét és szépen ahogy csak bírta szájba baszta őket. Sokszor vissza kellett fognia magát, mert elég méretes fasszal rendelkezett a srác, kb mint az olasz haverja fentebb …

A valaha volt top szájkúrós jelenetek közül is nálam az egyik favorit is Brandon nevéhez fűződik. Ez az:

A videók elég rövidek, általában 10 perc körüliek, de csak a tömény szájbaszás van bennük, nna meg a “különlegesség”, ami miatt Slap Happy a sorozat, azaz amikor nem éppen fasszal van kitömve a csajok szája, akkor egy két lazább pofon is elcsattan. Öklendezés, mélytorok, bő nyál kiömlés, és piff egy pofon, majd vissza egyből a fasz a torokba totál. Amikor erre rátaláltam ebben az időben ez volt a kedvencem. Ilyen szetteket egyébként azóta sem csinál senki, mert vagy elmennek a szétverjük a csajt és semmi szex, vagy a hányatós gyalázkodós vonalra. Ez talán pont a kettő között lenne és érdekesebb lenne (nekem legalábbis tutira), mint amiket említettem.

Mutatok egy pár jelenetet, hogy lássátok mire gondolok, azért kis keresgetéssel sok videómegosztón fenn vannak a jelenetek, Clips4Sale-en pedig horror összegekért.

Casey Klein a hegytetőn:

Tökéletes mind a nyolc perce, itt nincs nagy pofozkodás, csak egy kellemetlen szájbaszás kinn a szabadban egyetlen kézi kamerával. A wc deszka egyébként gyakori kellék volt, sőt volt amikor még ennél is érdekesebb dolgok kerültek elő.

Mia Domore jelenete végig egy Wcben játszódik, és itt is minden van, ami egy szájbaszához kell. De legfőképp Brandon jó nagy fasza. Az akkoriban menő sztárok szinte mindegyike járt a srácoknál, Taylor Rain pld. bennük azt nem szerettem, hogy nem szenvedtek eléggé, túl profik voltak a szopásban. Gia Paloma, vagy Gen Padova nevére szerintem már kevesen emlékeznek.

Persze aztán nem minden jelenet lett ütős, főleg amikor a körszakállas maki Coffee Ron vette át Brandontól a stafétát, aki jobban szerette a csajokat pofozni, mint szopatni. Mindegy, egy régebbi wincseszteremen találtam az anyagokat és eszembe jutott, hogy milyen klassz lenne, ha valaki ezt felélesztené és HDban megcsinálná a mostani csajokkal. Én elő is fizetnék rá, eskü.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Amivel az igazi szájbaszós videók kezdődtek a kétezres években: a Slap Happy sorozat