Loading

Top5: Legszebb focistafeleségek

2021.06.15.Curt

A mai nap miatt próbáltam olyan videót keresni, ami kapcsolódik a focihoz és legalább mezben lévő csajokat dugnak meg benne, de a “soccer”, mint kifejezés inkább gay oldalakra vitt el, szóval meggondoltam magam és egy olyan összeállítást csinálok inkább, amin a legjobb focista feleség/barátnő csajokat mutatom be nektek egy szubjektív listában. Nem annyira pornó, de a szép lányok imádása is hozzátartozik a közösségünkhöz és ezek a csajok bizony eléggé jól néznek ki!

Pilar Rubio Fernandez – Sergio Ramos

A spanyol tv bemondó nőt többször is választották már a világ legszebb nőjévé otthonában, és meg kell hagyni, hogy eléggé jól néz ki a csaj; igazi MILF 43 évesen.

Ann Katherine Brömmel – Mario Götze

Habár úgy tudom a középpályás már nincs a mostani válogatott keretében a németeknek feleség tekintetében nem nagyon van nála szebb a németeknél szerintem. Persze hogy modell a csaj. Szerintem a piros bikinis yacht-os segges képet már tutira láttátok valahol. Majdnem olyan híres mint Emily feneke.

Shakira – Gerard Piquet

Már lassan 20 éve egy párt alkot a leghíresebb focis pár Victoria és David Beckham után. Shakira azért eléggé jó nő még most is 44 évesen. A Waka Waka c. klip forgatásán ismerkedtek meg még ezer éve.

Georgina Rodriguez – Christiano Ronaldo

CR önimádatáról sokat elmond az a tény, hogy mikor rákerestem a csaj nevére először csak olyan képeket találtam, amin mind a ketten rajta vannak, semelyik másik a listában szereplő csajjal nem jártam így. Eléggé rendben van azért ő is, egy közös gyermekük is született a másik kettő mellé. A csaj egyébként argentín, csakúgy mint a következő főszereplőnk, aki nem más mint …

Antonela Roccuzzo – Lionel Messi

Pont egy ilyen nő illik a világ legjobb labdarúgójához. Remélem egyetértetek velem, hogy a három gyerekes anyuka nem kicsit tartja jól karban magát. Mondjuk nem is van gondja sok, a világon legjobban fizetett sportoló férjével. Azonnal kövessétek be az Instagramját.

Este pedig szurkoljunk együtt, én ott leszek a stadionban a portugálok ellen ! HAJRÁ MAGYAROK !!!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top5: Legszebb focistafeleségek