Loading

Egy amerikai egyetemen hardcore pornó nézésért is jár kredit.

2022.05.02.Curt

Eredetileg a heti bulvár cikket Henger Éváról akartam írni , de az RTL faszányosan leírt mindent, még riportot is készített róla, és időközben egy sokkal érdekesebb hírt találtam.

A cikk szerint:

Hiánypótló, hardcore pornót vizsgáló kurzust indított egy Salt Lake-i egyetem, a meghirdetett tanóra azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését. A közösségi médiában sorra érkeztek az egyetemet támadó kommentek, így az intézménynek is magyarázkodnia kellett. De miért probléma az, ha valaki a kemény pornó sajátosságait vizsgálja?

Szerintetek mekkora volt a túljelentkezés erre a feltehetőleg szabadon választható tantárgyra, bárcsak akkor is lett volna ilyen szak, amikor én jártam. Arra is kíváncsi lennék, hogy mekkora a nő-férfi arány a tanteremben. És persze arra is, hogy hogy a picsába nem áll fel közben a srácoknak, főleg, hogy ha egy két jó csajjal közösen nézhetik ezt. Azért ebben találok némi izgató faktort.

A kurzust jelenleg 14, természetesen 18 év feletti diák tudja felvenni, amely magában foglal a filmnézés mellett olvasást, elemzést és beszélgetést is.

Éljen ez a puerto-rico-is professzornő soká ! Azért én tutira bevennék vendég előadókat is, mondjuk ha már USA, akkor jöhetne Adriana Chechik, aki élőben is megmutathatná mi ez az egész, közben meg diákok serényen jegyzetelnének a Macbook-jukba, vagy dokumentálnák képekkel.

Fura egyébként, hogy egyre több ilyen kutatás van, nemrégen volt ugye a szárnyra kapott álláshirdetés, amire én is azon nyomban jelentkeztem, ahol 1 millát adnak havonta ha pornót nézel, most meg ez.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy amerikai egyetemen hardcore pornó nézésért is jár kredit.