Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Magyarok   /   Video of the day

Ki emlékszik még Xantus Barbarára? Találtam egy pornóst aki kiköpött mása.

2024.07.11.Curt

Tudjátok, hogy nagyon szeretem ezeket a “lookalike” dolgokat, főleg ha találok olyat, aki magyar hírességre hasonlít, az engem nagyon szórakoztat. Annak idején csináltam egy posztot Pottyondi Edniáról is, mert találtam egy csajt, aki kegyetlenül hasonlított rá, meg is jött nemrégen a fenyegető levél Edina személyi titkárától, hogy ugyan már ez nem olyan vicces, vegyem le, mert hitelt rontok. Rendes gyerek vagyok; levettem.

Annak idején az összes Playboy szerintem megvettem és ki is olvastam, ezt már nem érthetik a mostani fiatalok. Volt nekünk FHM, CKM, és persze a Playboy minden hónapban, amiben magyar hírességeket vetkőztettek pucérra. Lehet kéne erről is csinálni egy emlékező posztot kielemezve mindenkit? Az egyikben szerepelt Xantus Barbara, akinek szőrös volt a pinája !! Erre mind máig emlékszem, hogy ez akkora sokkot okozott nekem, hogy hazaértem az újsággal, kinyitottam és állva kivertem rá.

Elég viszontagságos volt szegény nőnek az élete (talán meghalt a férje is) és most 55 évesen megviselt lett szegény. Nem is tudom színészkedik-e még egyáltalán. Én mindíg is buktam a vörösökre a gyermekeim anyja is vörös volt szinte mindíg.

A hasonmása a Legalon Pixie Pink holland csaj, akinek még csak két jelenete jött ki négerekkel. Elég magas a csaj, főleg hogy egy baszott magas sarkú van rajta végig … Jól megbasszák egyébként és mivel még kezdő sokszor kinéz a kamerásra, hogy jól van-e ez így. Most is, mikor a fenekébe pisilnek, neki pedig ki kell fingania onnan:

Nagyon jó kis csaj, remélem még többet bevállal és akkor végre teljesen meztelen is lesz !!!

videó:

5 People voted this article. 4 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ki emlékszik még Xantus Barbarára? Találtam egy pornóst aki kiköpött mása.