Loading
Hardcore   /   Hírek

Melyik volt Mia Khalifa legkeményebb baszása ?

2024.07.18.Curt

Az előző nemanál jelenetére sokan reagáltatok, szóval felkerekedtem és úgy döntöttem, hogy kikeresem, melyik volt egyáltalán a csöcsös bejrúti csajszi legkeményebb kúrása. A reddit segített, mert másoknak is eszébe jutott már ez a kérdéskör.

Többen (feltehetőleg az USA-ból), olyan jeleneteket írtak, amiben a csajon Hijab van, hogy az mennyire kemény már, és tiszteletlen, én ezt el is hiszem, de azért kem,ény baszásnak nem mondanám azt, amin ez a fejfedő van a csajon, mert konkrétan ezzel adta el magát éveken át. Igazból kemény kúrásnak csak két jelenetet írtak többen is, az egyik a Jmac-es szettje volt, amire látatlanban rámondom, hogy rendben is van, mert a két méteres kopasz faszi eléggé jól meg szokta baszni a nőket, a másik meg egy medencés jelenet.

Ez az utóbbi egy nagy lófasz, nem kemény, szóval nézzük meg inkább a jmac-eset. Itt pld. ti is megtehetitek.

Semmi extra nincs ebben a jelenetben, ugyebár azt tudjuk, hogy az análozás kizárt, de még csak egy pofon sem csattan el, csak megkúrja a csajt és kész. A jelenet tután azt nyilatkozta egyébként Mia, hogy túl kemény volt és több pénzt kellett volna érte kérnie. Bébi nézd már meg akkor a mesternek a szettjét, amit Piper Perrivel művel. Kurvára semmi extra, csak talán az, hogy vágatlan a szett és amikor kiveszi a faszt a pinából egyből nyomja is le a torkára, de még csak egy öklendezésig sem jutunk el mert egyből zár a gag reflex.

futottak még :

túlértékelt a csaj, de pont ezért jól megnézném egy szétgyalázós Legalporno jelenetben, ahol kurávra nem kérdezik meg hogy bevállalja e az anált, hanem úgy kezdik, hogy beverik a picsájába a faszt. Aztán még egyet, aztán a szájába és a pinájába is egyet, pont mint Izabellának tették.

Magánéletileg egyébként két évig volt a férje ez a tetovált svéd srác, most pedig egy rapperrel kavar a csaj, aki maradjon inkább a softcore-nál, vag még inkább az instánál, ha nem vállalja be Giorgio Grandi (és Curt) hívó szavát …

9 People voted this article. 1 Upvotes - 8 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Melyik volt Mia Khalifa legkeményebb baszása ?