Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Végre végre ! Kaitlyn Katsaros és Veronica Leal egymásra találtak.

2024.08.14.Curt

Két kezemet összetéve imádkoztam, hogy ne csak egy egymást megöklöző rész legyen a kettejük jelenete, és nem is kellett sokatvárni rá, mert jött a másnap és megérkezett a baszásuk is. Szerintem két kedvenc perverz modellem a két csaj mostanában így a közös jelenetük sem okozhat csalódást. Nézzük !

Öklözés rajongóknak bizotsan sok érdekességet tartogat az első része (link) is, de most azt kihagyjuk. Egy pár Wc előtt vagyunk, ahol kcisit pofozkodnak a lányok, majd egyből jön egy-egy fasz a picsájukba hátulról.

Persze ha már ott vannak azok a bidék, akkor valami kezdeni is kell velük… kezdenek is. De előtte még egy kibeaszott izgató részben úgy szopja Vera a faszát az egyik srácnak, hogy közben folymatosan pisil a szájába a maradékot pedig a másik csaj fogadja fel lentebb.

Eléggé faszfelállító, és persze az is, ahogy Kaitlyn-t meg próbálják torkoztatni, de nem nagyon nyeli be sajnos tövig a nagy faszokat. Szerintem nem is fürdenek le, hanem mehet tovább az akció ahogy van a két lányka. Amit a wc-kben csinálnak az már nekem kicsit sok, vagy 2 liternyi férfi pisi és ez ott pang mondjuk két órán át, amíg tart a forgatás, nem csoda hogy csak két ilyen “beteg” lányka vállalta ezt be. A durva az benne, hogy látni, hogy élvezik a durvulást és úgy isznak bele a wc csészényi pisibe, mintha egy hűs forrás vizéből oltanák a szomjukat egy kánikulai napon.

Fáj kimondanom, de az a helyzet, hogy Vera most szegény kicsit a háttérben marad és Katsaros kisasszony itt is elviszi a show-t, olyan fejeket vág baszás közben, hogy az elképesztő és kapacitálja a srácokat, hogy – Igen, igen, ennél sokkal nagyobb pofont is adhatsz, szeretem …. Természetesen megy a DAP is mint állat, és olyanokat élvez a fekete hajú mint épp itt a videóban :

Persze azért Vera sem marad annyira le, csak neki már nem olyan feszítő érzés a két fasz a picsájában; régebben nyomja az ipart mint a másik csaj. Amikor elélvez és kinyomja a prolapse-át akkor Kaitlyn persze nem lesz rest, és nyalja rendesen, nem úgy mint ez a tegnapi kis tinilányka.

Aztán a fiúk is úgy gondolják megöklözik a lányokat a nagy kezükkel, miközben arcba pisili a többi haver őket (mármint a lányokat :)) Vera istennő tudjuk, hogy akkor élvez el, amikor kiveszik belőle a dolgokat, és kiválóan működik nála egy ököllel is. Amikor rezeg a teste az orgazmustól, közben pőedig smárol Kaitlynnel és ömlik rájuk a pisi. Akkor is feláll tőle ha csak leírom ezt a képet …

Majd visszamennek a wc-khez kicsit gusztustalankodni és két poharat belemerítenek és megisszák ami benne van. Majd úgy ahogy vannak pisis harisnyában baszatják magukat tovább. Dap-fisting-Dap-elélvezés-Dap a sorrend, itt azért már Vera is megmutatja miben igazán jó. Egyem is meg azt a kis borostás kis pináját !!!

A végét vágtam még be nektek, ahogy a gecit fogadja a két istennő, imádom nézni ahogy szeretik minden egyes kibaszott pillanatát annak, amit csinálnak, érdemes a beszélgetésüket is meghallgatni az elején !

Összegzés:
Nem akarlak rábeszélni titeket, de ez egy olyan jelenet, ami elég kihagyhatatlan a két perverz csaj miatt. Mindent megtesznek, és Kaitlyn még annaál is többet, amit várnánk tőle, de ő már csak ilyen ... A maradék 2% mínusz csak azért jár, mert nem voltak teljesen meztelenek.
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
95
Fenéklyuk, gape
98
Geci, pisi
100
A ti értékelésetek2 Votes
98
98
12 People voted this article. 12 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Végre végre ! Kaitlyn Katsaros és Veronica Leal egymásra találtak.