Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Sörmeleg a húgy a prágai sörfesztiválon

2024.08.26.Simon Lukapop

Imádom, ha valamilyen új tematikával dobják fel a futószalagon forgatott reszeléseket a Legal portáján. Szerettem az úton stoppolásost, a szülinapi tortást és az esküvői ruhás bolondságukat is, pont ahogy az Oktoberfestet megidéző, korsóba hugyozós videóikat is.

A témában már mulatott velük Rebel Rhyder, Kaitlyn Katsaros, Anna de Ville (utóbbiról cikk is volt az oldalon), de most jöjjön a kedvencem: Ria Sunn.

Ria régi motoros a stúdiónál és a mellén kívül a személyisége is megváltozott az évek során. A B kosárnál még szótlan, szende kislányként ült a faszokba, ám a mostani C kosárral egy harsány rebellis döggé vált.

Ő lett a pornó Deadpoolja, aki áttörve a negyedik falat, folyamatosan kibeszél a kamerába és simán elröhögi a jelenetet is. Sokan ezt nem csípik, de én imádom ahogy megtöri a rendet és némi valósággal fűszerezi meg a felvételeket.

Itt sincs másképpen, nem bírja ki nevetés nélkül, ahogy németül halandzsáznak a kollégák, és akkor sem fogja vissza magát, mikor összeverekszik az egyikükkel, miközben az tövig pumpálja.

Természetesen nem maradhat el a folyadék bevitel, ami a tematikához illően sörös korsóban szervírozott pisit jelent. Ria valószínűleg inkább boros lélek, mert nehezen csúszik le neki a húgy, ám annál könnyebben jön vissza. Ez zenéért kiált!

A srácok is pótolják a folyadékot, ám ők maradnak a sörnél. Színre egy jóféle, kézműves félbarna vagy amber lager lehet, viszont a felhasználását látva valószínűbb, hogy szimpla dobozos Kozel vagy Pilsner került a korsókba. Ria is rákíván egy kortyra, de nehéz úgy sörözgetni, hogy közben két fasz is feszíti a seggedet. Nem is sikerülni neki.

Azt az őszinte meglepődést sem tudja megjátszani, mikor váratlanul belehúgyoznak a fenekébe. Mondjuk nem tudom mire számított egy olyan stúdiónál, aminek ez az egyik profilja és aminek már egy évtizede forgat jeleneteket. Mindenesetre vicces.

A végén persze nem maradhat el a csoportos testmozgás utáni kötelező hidratálás, fehérje bevitel és a “tusolás”.

13 People voted this article. 12 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Sörmeleg a húgy a prágai sörfesztiválon