in , , ,

A DP, amiben Veronica Lealt ájulásig kúrták

Vannak olyan jelenetek amik mellett nem lehet csak úgy elmenni, mert olyan jelentőségteljesek és maradandóak. Ilyen jelenet volt a múlt héten Adriana Deeper-es jelenete, ami nektek is eléggé bejött. Különböző, de mégis nagyon hasonló karaktere a pornónak Veronica Leal is, aki kicsi underground-ban nyomja, de aki képben van az anállal és rajongó, annak nem ismeretlen a csajszi neve. Itt a blogon is írtam már róla, amikor az öreg Chapmannel randizott, és most is írnom kell róla, mert olyan klassz jelenetet hozott össze, ami méltó ellenfele nálam a már említett Adriana-s szettnek.

Különbözik a két csaj, Adriana a tömény szexualitás, és vadság, Veronica pedig a latinos mindent élvező és széjjel baszható kis punci. Most is itt van az öreg néger és még Ian Scott haverja mellette, meg a Predator frizurás feka is, szóval három fasz jut Vera lyukaira.

Elöljáróban annyit, hogy annyira megbasszák a csajt, hogy a jelenet egy részében majd’ elájul teljesen nem tudja, hogy hol van. Nem nagyon láttam még ilyet mástól, tőle talán már igen ..

Itt a teljes jelenet a Daftsex.com-on

Én aki már ötezer éve nézek pornót, mióta csak az eszemet tudom úgy gondolom észreveszem a megjátszás és az igazi élvezet közötti különbséget. Szerintem mindannyian így vagytok vele ti is, különben nem érdekelne titeket egy ilyen blog, hanem csak felmennétek a PornHubra és ott kiadnátok a legelső cuccra amit feldob. Rajongok azokért a csajokért akik igazán élvezik a baszást és Vera az egyik legelső a listámon ilyen téren. Ha megnézitek ezt a jelenetet nektek is az lesz !

A szokásos Legalpornos stúdióban a szokásos díszletek között kezdünk. Vera picikét pózol és dildózza magát, de nem sokáig. Illetve nem is tudom, a 15 perc soknak számít? Addig Ian Scotték kint melegítenek és már felgerjedve álló farokkal jönnek hozzá. Egyből bevágják neki DPbe. Nem semmi bemelegítés. Már itt elélvez vagy háromszor a csaj, de amikor térdelve kell szopnia ott az első nagy spriccelés neki. miközben persze fasz van a szájában.

Ehhez kapcsolódik  Kiábrándító BTS jelenetek

Kontrollálhatatlan a dolog, ő maga is meglepődik saját magán, de nem sokat szarakodik máris húzatja a faszokat bele a torkába mint állat. Basszák hátulról DPben egy darabig, de igazán akkor lesz isteni a jelenet, amikor hátradőlve nem kell farkat szopnia, csak saját magára tud koncentrálni a drága. Itt leszorítják a combjait és úgy basszák tövig a fenekét és a pináját. Annyira kikészül, hogy :

Aztán meg keményen akarja, belemozog a dugásba és vadul rángatja a testét. És jönnek sorban a kontrollálhatatlan orgazmusok, hol kisebb hol nagyobb mértékben. Talán még Vera Avluv az a nő, akit ismerek a pornóban és ilyenekre képes. A legvégén a geciket is mind egy utolsó cseppig kifacsarja a srácokból és lenyeli természetesen. Agyon lett baszva ez a nő, egészen elképesztően jó kúrással. És kivételesen a négerekkel sem volt semmi gond, a Predator és Mike is jól bírták, Ian meg hát legenda, ő ne bírta volna ?

5 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…