in , , ,

A hosszú combú spanyol csaj: Natasha Lapiedra

Elég sok pornós férfi választ magának valaki keménységre utalós jelzős nevet, “Stone”, vagy “Hard”, de hogy a lányok ilyet válasszanak, az azért eléggé ritka. La Piedra, spanyolul pedig követ jelent és Natasha már a második, aki Apolonia mellett ezt a nevet választja magának. Kutattam, de nem találtam infót arról, hogy ugyan tesók lennének e a csajok, de hát a spanyol csajszik olyan jellegzetesen egyformák.

Itt meg is nézhetitek a jelenetet

Alig van még pár jelenete a csajnak, de ez a Tushy-s eléggé jó lett, egyébként is mostanában bírom a magas és vékony combú csajokat. Tiltott gyümölcs a jelenet címe csak most itt nem Éva szakítja le, hanem a nagyfarkú szépfiú a tengerparti villában. Egy nem kicsit túljátszott intróval indítunk, amit nézzetek meg, meg nagyon gázosan megjátszott ez egész. A hosszú combú szépség elcsábítja a szépfiút, aki egy szakács, vagymi.

Aki csajnak mutattam eddig ezt a srácot, az mind azt mondta rá egyértelműen, hogy “aztakurva”, mikor meglátták a méretes faszt. Meg kell hagyni, hogy szép is neki, nincs vele gond, ahogy azzal sem, hogy csodaszép helyen vagyunk a medence parton. Picike szopás után jön egy adag puncikúrás, majd, mivel Tushy a jelenet átcsusszan a fasz a picsácskába is. Nem könnyen azt meg kell hagyni, épp a feje fér be a faroknak, de hátulról talán jobb lesz. A jó rész talán az, amikor szemből és aztán háttal beleül seggel a farokba, de egyetlen egy szál árva gape nem sok, annyit nem láthatunk tőle. Pedig megnézném neki ott belül is.

Lehet, hogy kicsit túl-hype-oltam a csajt és nem is lesz belőle nagy szám, de azért fűzök reményeket hozzá és remélem nem marad a Bangbros gagyi vonalán, habár ez a videó nem lett rossz tőle onnan.

Ehhez kapcsolódik  Tushy: Cayenne Klein & Sasha Rose

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…