in ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ... Kiráz a hidegKiráz a hideg

A legendás nevű magyar pornós csaj rövid karrierje: Zoe Valami

Régen volt már Woodman téma nálunk, szóval elő is szedtem egy régi, de attól még mutatós darabot, amiben a világ egyik legjobb nevű pornós csaja szerepelt, aki persze magyar (Izabella), és a művészneve pedig : ZOE VALAMI

El tudom képzelni mi lehetett, amikor megkérdezték, hogy akkor most mit írjanak ebbe a rubrikába hogy : „Stage Name”, őpedig azt mondta, hogy akkor legyen Zoe valami és simán beírták. Az egyik legjobb néz valaha. Volt még egy, de az most nem jut hirtelen eszembe, ott pedig azt hiszem olyasmi volt a csaj neve, hogy „jajjdefáj”, vagy ilyesmi. De a cikk végére érve majd kikeresem nektek.

Szóval itt van ez az eléggé jól kinéző magyar csaj, aki Pierre papánál próbált szerencsét, aki hozza majd a formáját és aztán egyetlen egy jelenete volt még a Realitykings.com oldalon, akik sokat forgattak idehaza annak idején.

Na de nézzük, hogyan jutunk el a kis szerény csajtól a kakis gape fingásig !

Eléggé gyorsan. A jelenetet egyébként itt nézhetitek teljesben.

Szóval van egy kis beszélgetés, aki szereti ezeket az hallgassa meg, mindent magyarul mond Izabella a tolmács segítségével, mert nem tud angolul, mint a művészneve is mutatja. Aztán jön a szokásos beterpesztés és pózolás, majd Woodman bácsi megvizsgálja a puncikát és megujjazza a feneket. Már ekkor eléggé erőteljesen ordít a csaj, ami meglepő, mert nem hiszem hogy azonnal élvezetet okoz neki a dolog.

Majd felvesz egy nagyon picike kis óvszert a nagyon picike kis fütyijére, és fenékbe teszi a drágát, akinek ez érthetetlen okokból nagyon fáj. Aztán bejön a haver és DPbe rakják, amiből csak a férfi segget látni, szóval inkább skippeljük is el.

Itt még sokat próbálkoznak a csajjal, de a kamera mozgás a szokásos szar, és onnantól lesz jó a jelenet, amikor is azt mondja a csaj, hogy :

-Nem tudom, nem számoltam, nagyon, de legalább ötször elmentem …

Ehhez kapcsolódik  AVN Awards 2021: Legfurcsább filmcím

Videóban is :

Mivel a másik srác farka nem fért be a fenéklyukba, ezért be erőszakolják Woodmanét és innentől valami elképesztő hangos lesz a jelenet, szóval ha munkában vagy, csak óvatosan ! A csaj seggét bassza és ő végig ordítja a jelenetet ahogyan csak a torkán kifér.

Aztán az egyik szétfeszítés során jön egy szép kis közeli fingás a fenekéből. Ez azért eléggé rendben van. Aztán még próbálják baszni majd a srác beleélvez a szájába, amire az a reakciója, hogy: „fúú de keserű …” Az análra pedig azt mondja, hogy : „jó érzés, csak az elején kicsit fáj”

A legvége szóra sem érdemes, mert a másik srác elmegy és még szőrös papa élvezkedik egy kicsit, majd jön neki is sperma a picike fütykösből. A csaj viszont végig nevet élvez és ragyog. Imádom az ilyen természetes csajokat, kurva nagy kár, hogy nem folytatta tovább a pornózást. Lehet, hogy azért mert Woodmannél kezdte ? Ebben az esetben nem hiszem, hogy erről lenne szó, mert eléggé jól érezte magát a drága.

Vajon mi lehet most ezzel a nővel 6 év után? Biztosan valami hagyományos munkát végez, de az internet nem felejt és aki rákeres a nevére az ezentúl most már itt a Pornoloveren is találkozni fog vele és ezzel cikkel.

(bárhogy kutattam nem jutott eszembe a jujjdefáj csajszi … valakinek esetleg nem ugrik be ?)

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…