in

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

A legszebb halál lehet szex közben meghalni, végkimerülésben.

Mondjuk ennek a szegény szerencsétlennek nem éppen ez a gondolat juthatott eszébe, amikor majdnem összeesett egy 2/1-es kúrás során. Nna persze nem a szokásos jelenetet kell elképzelni, a csajszi ugyanis 2021 legnagyobb baszógépe, az európai Adriana Chechik, Sasha Beart volt.

Amikor jelenet közben a haverja kiröhögte már észrevettem és eltároltam a kisagyam megfelelő partíciójába, hogy ebből bizony cikket érdemes írni. A csajról már írtam itt is és a Legalblogon is, ahol megállapodtunk veletek abban, hogy egy igazi baszógép született. Én bírom nagyon a sok tetoválásával együtt. A fórumban írtátok, hogy Youtube csatornája is van a csajszinak, ahol a kislányával is csinálnak videókat. Ez nekem azért kicsit visszás, de belinkelem nektek.

Szóval ez a csajszi baszott még szeptemberben két nagyfaszú négerrel egyet és úgy kicsinálta az egyiket, hogy majd’ meghalt kifáradásban. Itt a videó:

Azért nem kell itt elképzelni egy 20 percig egy pózban tartott kúrást, előtte sem történt semmi extra, annyi, hogy fölé guggolva kellett kúrnia a csajt. Ezt az orosz srácok olyan szinten megcsinálják, hogy még férfiként is öröm nézni ahogy pumpálják a faszukat a seggekbe. Inkább szerintem a dehidratáltság, vagy a páratartalom okozhatta a kidőlést a srácnál.

Itt nézhető a teljes jelenet.

Ehhez kapcsolódik  Egy amatőr oldalon találtam meg az egyik legjobb nagyfaszú négeres videót.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…