in , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

A magyar lányoknál talán csak az oroszok a szebbek. Ez az orosz csaj minden esetre egy csoda.

Nem akarok én aztán megbántani senkit, de amíg az oroszoknál még (talán) nem következett be a nyugat és ezzel együtt a Kim Kardashian féle műnő iskola követése, itthon egyre inkább ezt látom, elég csak a sok csücsörítő tinit nézni a Tiktokon, vagy az Instagramon. Nem nagyon tudtok mondani egy természetes és szép fiatal 20 év közeli magyar tinit, aki pornózásra adja a fejét és a testét. Az oroszoknál meg minden héten jön egy újabb csoda, mint most ez a kedves gyönyörűség: Ella Elastic.

Szerintem elég, ha megnézitek ezt az intró videót róla:

Jja és ha még nem mondtam volna seggbe fogják baszni ezt a csajt. Tudom, hogy análban jobban szeretitek a szét tetovált, vagy éppen széjjel baszott bulákat, de azért egy ilyen 18 éves szépségnem sem hiszem, hogy nemet mondanátok.

Itt meg is nézhetitek a jelenetét izibe’

A pózolás után jó legalos szokás szerint egy kis ujjazás és mehet is be a fasz a picsácskába. A fitness nadrág szétszakad és úgy ahogy van azonnal bassza a srác, aki az egyik legjobb az oroszok közül, akik napi szinten kúrhatnak meg ilyen nőket.

Ha már egyszer betette ki sem veszi a srác így váltanak profin pózokat és hát a csajszi azért nem igazán élvezi szét az agyát az análtól. Kicsit fájogat is neki és hát ő inkább a puncis szexet preferálná, mint a 18 évesek java része. A nadrág egyre jobban szétszakad rajta. Ha már Elle Elastic névvel jelentkezett a pornóba, akkor azért be kell mutatnia egy pár spárgát, vagy hajlékony mozdulatot és a tökély teste istenien hajlik, láthatunk is tőle egy pár lábemelést, ami nekem már akkor is erektáló hatással bír, ha ruhában csinálják.

Ehhez kapcsolódik  Elsa Jean first anal ma este

Egy csomó pózban kapja még a csaj a töltést és azért ő is próbál lovagolni, de első jelenetesként azért még eléggé nem megy ez neki. Nagyon remélem, hogy a továbbiakban az isteni szép pinácskáját is megbasszák és több embert is ráengednek erre a csodára.

A végén még a gecievését is kivágtam nektek videóban:

Egyébként pontosan ilyennek kell lennie egy anál jelenetnek 2021-ben. Alig van benne vágás, a környezet olyan szinten profi és világos, mint egy nagy költségvetésű Tushy jelenetben, és a csaj meg olyan gyönyörű, amit az amerikaiak csak akkor tudnak prezentálni, ha innen visznek ki csajokat oda, Kelet-Európából.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…