in , , ,

A mázlista Rocco másfél órán át folyamatosan kúrta ezt a bomba csajt

Láthattuk már őt még tavaly a Tushy-nál, de az ottani jelenete nem volt ilyen fasza, mint ez a 1/1, amit a mesterrel csináltak. Nemsokára ki fog jönni Rocco hivatalos legújabb Castingos csomagja a 44., de ezt a jelenetet azért már le lelet vadászni, vagy megnézni.

Mondjuk itt is nézhető.

Természetesen ne is mondjam, hogy orosz a csaj, és belekóstolt már mindenhol az átlag oldalakba, amik jó sok pénzt fizetnek. Ez a casting sem egy mostani lehet, de kit érdekel, ha ilyen szép nőről beszélünk? Kicsit meglepődve fogadja a mester közeledését, majd ledobja a textilt magáról. A fenekén lévő éppen eltüntetésre váró tetkótól eltekintve eléggé jó a csaj, kicsit a feneke nagy nekem. Már azt is szeretem nézni, ahogy smárolnak, úgyis kevés ilyet látni mostanában … Meg azt is, amikor magyaráz a csajoknak, tisztára mintha még soha nem kúrtak volna úgy hallgatják őt, és soha nem ellenkeznek már csak a hírneve miatt sem, meg normálisan csinálja. Ölelgeti csókolgatja a csajokat, nem a szájukba hugyoz, mint egyesek.

A bemelegítő szopás-nyalás után hátulról kezdi baszni Rocco. Majd egyből át- csusszantja picsába neki. Láthattuk, hogy egyetlen gramm síkosítót sem használt, nem úgy mint amerikai haverja Adriano mester, aki akkor is tolja a csaj fenekébe az olajat, amikor már ökölnyire van tágulva. Lehet, hogy az orosz csajok sajátossága ez, de sokuknál láttam már ezt a professzionális képességet.

Amikor ő tartja a viszonylag nehéz kamerát, akkor túl közelről láthatunk mindent, de sokkal jobban szeretem mikor leteszi és szabad mind a két keze. Kicsit nyalja persze a csajszi lábujjai és talpát is, mert ez alap nálunk. Ha ezer ilyen jelenetet látnék sem unnám meg, mert tökély amit csinál magával és a csajokkal. Minden elképzelhető és el nem képzelhető pózban megbassza, hol a picsáját, hol a punciját a csajnak. Nem akarok nagyképűnek látszani és nem is azért írom, de egy csomószor magamra ismerek benne, és ez kibaszottul jó érzés. Profitól nem szégyen tanulni. A csaj azért nem élvezi szét az agyvelejét, de elvan Rocco alatt, aki kihasználja és alaposan másfél órán át kúrja őt.

Ehhez kapcsolódik  Sara Bell 1,2,3,4, gangbang
Összegzés:
Remélem még nagyon sokáig meg fog maradni Rocco ezen sorozata, és látunk még szebbnél szebb csajokat izzadni ebben a kis pesti irodában.
Szereplő csaj
95
Szenvedély, baszás
100
Minőség
90
Geci
90
A ti értékelésetek5 Votes
89
94

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…