in , ,

Nem rossz ...Nem rossz ... Imádom!Imádom! KakiKaki

Az esküvőm előtt még baszni akarok egy utolsót !

Milyen kattintásvadász kis címet faragtam már ! De amúgy meg tényleg. Mostanában (már írtam nektek) rettentően izgat a mások előtt kúrás, ugyan mit gondolhatnak akik ezt látják ? Tudom, hogy ez egy megjátszott jelenet, de akkor is izgató lenne, ha tényleg megtörténne egyszer.

A csaj nem olyan biztos a dolgában, amikor ki kell mondani az igent az esküvő előtt, így inkább úgy dönt, hogy teszteli a vőlegényét és előtte baszatja meg magát. Már írtam a VIP4K oldalról, hogy milyen minőségi csajokkal van tele, most épp ez a thai kis pina szerepel nekünk egyet; a neve Killa Raketa.

Sajnos a jelenet végéig nem marad ott mindenki, pedig én azt akartam volna látni … „csak” a vőlegény és a két tanú marad bent és nézi végig ahogy az anyakönyvvezető megbassza a csajt.

Mutatok videót is:

A barátnőm szerint a srácnak meg „kibaszottul szép a farka és ő is baszna vele”, ezt nem tudom megítélni, de legalább szép méretes azt meg kell hagyni. A háttérben szenvedő emberek miatt érdemes a jelenetet megnézni, jól játsszák az „oda se akarok nézni, de mégis érdekel” dolgot. Kivéve a férjet, aki szenved.

A csaj nekem nagyon bejön, elálló fülek, csúnyácska fogak, szép selymes bőr, csodás kerek picsa és isteni mellbimbók.

Ehhez kapcsolódik  Autumn Falls - first anal

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…