in

Nem rossz ...Nem rossz ...

A mianmari pagodák között szexeltek

Nem értem, hogy miként rontja a turizmust az a videó, amit nemrég felkaptak és még az Index is írt róla. Én legalábbis ezen videó és cikk alapján kerestem rá Mianmar-ra, amiről nem tudtam, hogy Burmának hívták egészen 1989 ig és vannak akik máig is így tesznek. Az alábbi kép nektek is eszetekbe juttatja az országot, ami legfőképpen a turizmusból él.

Csodálkozom, hogy még senki nem csinált videót arról, hogy a több ezer pagoda országában csinálja. Tutira szexelnek szerintem állandóan a túristák, csak nem veszik fel és töltik fel a videómegosztóra. Hát ezt most megtette ez az olasz pár, akiknek egyébként tök nyilvános a profiljuk Pornhubon. Itt a pár perces videó, ami nem is lett olyan rossz, a csajnak jó alakja van, a faszi viszont nekem rohadtul ellenszenves, de szerencsére csak keveset látszik.


Nem volt nehéz dolguk ott a fák között találni olyan építményt, ami kihaltnak tűnik és nem zavarták meg túristák az akciót. A felháborodás okát az adja, hogy Mianmar a világ legbuddhistább országa, a férfiak számára kötelező, hogy életükben egyszer szerzetesnek álljanak leborotvált hajjal és a nők is hasonlóan tesznek, ha kolostorba vonulnak. Kb. olyan lehet ez, mintha egy templomban csinálták volna.

Mit gondoltok ez már gáz, vagy még belefér?

Ehhez kapcsolódik  Tudtátok, hogy Angliában van egy oldal, amiben a bosszúpornó áldozatok kérhetnek segítséget?

What do you think?

2 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…