in

A pornósok is az otthon maradásra biztatnak

Ha már nektek is a könyökötökön jön ki Győrfi Pál, akkor inkább nézzetek Angela White-ot. Ebben a kis videóban híres pornósok mondják el, hogy miket csinálnak otthon és hogyan telik egy napjuk, meg hát persze az otthon maradásra biztatnak mindenkit.

Szeretem a sminkeletlen pornósokat látni, de sokszor azért fura melegítőben és kialvatlanul látni őket. A tisztességes távolságra, a sok szexre biztatnak mindenkit, és elárulják, hogy rohadt sokat masztiznak. Sovereign Syre még azt a távolságot is megmagyarázza, amit tartanunk kell, de jó pornós módjára ezt Isiah Maxwell farkával szemlélteti. Ez az:

Aki amúgy ugyancsak szerepel a videóban egy Walking dead-re hajazó baseball ütővel, amit nem is értek igazán. A videó lényege a távolság tartás, mikor megjelent, múlt hét hétfőn, még az USA-ban sem voltak olyan rosszak az állapotok mint mostanra. Cuki, ahogy mutatják mit főztek, vagy elmondják, hogy normális emberként élnek otthon és kész. Talán meghalgatóbb fülekre talál, mint Lola Taylor felhívása, aki azzal akart bekerülni a hírekbe (sikerült is neki), hogy megkúrhatja az, aki feltalálja a vírus elleni vakcinát.

Ehhez kapcsolódik  Ismerjétek meg a magyar Alessandra Amore-t!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…