in , , ,

A tornász csaj orgiája: Lara Frost hármas behatolás.

Régen írtam már Legal jelenetről, és most kicsit pangás is van a január miatt az ottani jelenetek között. A pandémia miatti bezártság hozta létre az orosz stúdiót, ahol nem szaroznak és olyan szintű csajokat vágnak gerincre és basznak alaposan meg, mint a mostani Lara Frost is, akiről már írtam, mikor megcsinálta Van Damme Volvós reklámjának a pornó változatát.

Nem tudom mi ez a csajoknál, hogy olyan színűre festik a hajukat, ami egyenesen okádék, ez történt Gabi Carter-el is, az anál jeleneténél, és most Lara is valami nagyon ocsmány vöröset választott, pedig klassz szőke haja volt. Kicsit bemutatja a csaj, hogy mire képes és azért látványos az angol spárga közelről, ahogy cuppan a punci a padlón. Hídba is lemegy egy hülye gyerek meg átugorja álló fasszal 🙂

Ez elég jó bemelegítés volt ahhoz, hogy elkezdjék sorba szopatni öten a drágát. Kicsit nagy a gabaly, amikor mindenki oda akar férni a csajhoz, ezt azért más stúdiók profin oldják meg, ketten hárman ott vannak, a többiek meg éppen kiugranak a kamera mögé, ki a látószögből, hogy síkosítózzanak, vagy pihenjenek. Van egy bazi nagy előnye annak, ha valaki ennyire nagyra és szélesre tudja nyitni a lábait, mégpedig az, hogy brutál mennyire lehet baszni a pináját és a picsáját is egyszerre. Van, amikor jól eltalálják az ütemet és ilyenkor a csaj köpni nyelni nem tud az élvezettől.

A hármas behatolásnál túl nagy a buzi-faktor, szóval az csak produkciónak jó, másnak nem igazán … összeérnek olyan dolgok is, amiknek nem kellene. Hát nem igazán lehet másképpen kettő farkat egy fenéklyukba és még egyet alulról a punciba is dugni. Volt már itt ennél még durvább is, amikor még egy fuck machine hosszú dildóját is betolták a fenékbe !! Azt hiszem Arwen Goldnak … Ezt pld. szerintem túl sokáig csinálják, míg rájönnek, hogy inkább maradnak a DAP-nál, ami azért nem olyan rossz. Sok amerikai átlag nézőnek kiverné a biztosítékot ez is.

Ehhez kapcsolódik  Oroszországban így avatnak be a pornóba: Bella Grey

A legvégén még fokozzák az izgatást, mert találnak egy jó kis pucsítós pózt, amiben tövig lehet rakni a csajnak a faszt. Így járnak rá sorban. Már sokszor magasztaltam ezt így, kibaszottul jó lehet ezt csinálni. Nincs gond, hogy elélvezel és csak kb. 30 másodpercig kell baszni a csajt, de utána sincs gond, mert a látvány ahogy a többiek basszák is elég faszfelállító, aztán meg egyszer csak megint rád kerül a sor … Azt elfelejtettem írni, hogy közben a csajszi mezítláb lesz és a lábujjkörme is illik a narancsos design-jához teljes mértékben. A talpai meg jó izgatóan koszosak. Ahogy így megbasszák a végén, az tökély. A végére azért le lett strapálva a csaj is, kap egy-egy adagot a picsájába, a többi a szájába megy.

Összegzés:
Az egyik legjobb csaj most Lara a pornóban. Mint annak idején Aleska volt, csak ő azért aktívabban kihasználja minden lyukát alaposan.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
90
Geci
85
A ti értékelésetek4 Votes
80
94

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…