in , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

A volt tornász csaj esete a nagy néger fasszal.

Lara Frost állandó szereplője a Legalblognak és a Pornolovernek is. Mivel nem itt a cseheknél forgatják a jeleneteit, hanem az orosz pusztában, ezért eléggé nehéz volt találni interracial jelenethez neki partnert, de azért csak megoldották. „Szegény” egyetlen néger legény, akinek meg kell basznia az összes orosz tini pinát és ráadásul csak seggbe, milyen rossz lehet az élete. Egyébként egy elég középszerű szokott lenni mint partner, de Lara azért igen igen és jelentősen javít rajta.

Már a bemelegítős része is eléggé jó, amikor a csajszi csak pózolgat lassítva. Nézzétek csak videóban:

Aztán bemelegít egy dildóval, majd érkezik a srác álló fasszal és máris beveri neki. Lara jeleneteiben leginkább az akrobatikus elemeket kedvelem, ebből most sem lesz hiány, nézzétek csak! Amikor fejjel lefelé hídban szopja, vagy állva kúrnak és a csaj lába egyenes a levegőben van !!!

Kibaszott izgató, ahogy alulról is bassza, miközben Lara a csöcseit markolássza, már mint hogy a sajátját, ami szilikonos, de kurva jól áll neki. Végig ilyen torzonborz hajjal marad, nem simogatja meg, és hát az, amikor a csajok csapzottak és összevissza áll a hajuk azért, mert mi basszuk őket, nem is kell mondanom milyen hatással van a libidónkra ….

Meg kell hagyni, hogy a két méteres atletikus néger is kurva jól bassza, mondjuk egy szemkontaktus nem sok annyi nincs köztük, amit én azért hiányolok, attól válik nekem olyan valóságosság a dolog, vagy egy mély szenvedélyes smárolástól. Az nincs, csak gépies baszás. Ami azért nem annyira baj 🙂 Talán csak akkor néz a faszi szemébe, amikor a geci érkezik, annak meg a fele mellé megy hát haver, azért célozzál már legközelebb egy ilyen nőnek bele a szájába !!!

Ehhez kapcsolódik  Napikép: virágozzanak azok a szép rózsák lányok !!

Itt meg is nézhetitek ezt a remek kis jelenetet.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…