in ,

Aleska Diamond terhes pocakja

“Megdöbbentő részletességgel vallott Sáfrány Emese: Így változik a teste a terhesség alatt – fotó” ilyen egy igazi profi clickbait cím a Blikken, aztán meg láthatsz egy képet Aleska Instájáról. A megdöbbentő részletesség pedig ez: “Mint írja, csípője szélesebb, combja vastagabb lett, korábban vékony dereka eltűnt, és még narancsbőr is kialakult nála.”

Sáfrány Emese eléggé jól kilépett a pornó világából és szerintem vannak olyan halandók, akik manapság már nem arról azonosítják be, hogy ő volt Magyarország egyik leghíresebb pornósa, hanem más dolgokról. Mondjuk a sok tv-s szerepléséről mindenféle bulváros műsorokban, vagy az Instagramról, amit ipari szinten tol a csaj.

Szépek a képek, és reméljük, hogy továbbra is láthatunk még ilyet, rettentő szexi a terhes Aleska.

Gratulálunk a babához és azért reméljük, hogy a megszületett kicsit nem fogjátok felhasználni mindenféle termékek reklámozására, mint egyesek teszik nem normális módon. Sokat gondolkoztam, hogy tegyek-e be jelenetet a drágától és úgy gondoltam ez talán pont ide illik. Egy Fuckedupfacials cucc, amiben kamu farkakból ömlik a (mű)geci, Emese pedig fogadja élvezettel.

Ehhez kapcsolódik  Hol tart ma a Deepfake technológia?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…