in , , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Alessandra Amore (magyar csaj) 7/1

Igen, a 7/1 a férfi – nő arányt jelenti a jelenetben. És ha elfeledtétek volna Alessandra Amore a magyar csajszi az, akiről nemrég írtam itt a blogon is. Belekezdett az iparba nagyon, de nem mondhatnám, hogy a szenvedélye viszi előre és ebben a jelenetben sem élvezi szét az agyát. De heten sorba állnak előtte és megdugják csakis és kizárólag a fenekét. Ha szereti, ha nem, ez lesz !

Előzetes

Aki nem ismerné a Legalporno oldalt, annak lehet meglepő lesz a jelenet, ami egyetlen helyszínen egy beállítással játszódik és itt tényleg nincsenek vágások, nem úgy mint a frissen Oscart kapott 1917 c. filmben. Egy snitt az egész általában, szóval nem nagyon lehet hibázni. Vannak olyan jelenetek, amiket sehol máshol nem láthatunk pld. amikor sorba állnak a bepucsított csajszi előtt és mindenki baszhatja egy kicsit a seggét (kb egy percig), aztán egyből teszik át a szájába a farkukat és jöhet a fenékbe a következő delikvens. Ez elég látványos cucc, mint ahogy a képeket is látjátok.

Alessandra egyébként azért már tanulja mit hogyan kell csinálni itt sem nagyon van szabadon a szája, és belemozog szépen a baszásokba is. A sima anál alapból megy neki, de amikor már próbálják a kettő farkat ugyanoda betenni, nem tud a szopásba temetkezni. Nem jó ez neki és ha már az élvezéseit nem tudjuk látni, akkor fogadjuk el, hogy kellemetlen ez neki. Mert az. Hiába van betömve a szája egy farokkal és kapaszkodik még kettőbe két kézzel, fájogat azért ott.

Itt erről szól egy gangbang, amiről mindenhol szólnia kellene, hogy használják a csajt. Miután már nem bírja a dupla anált, sorban újra rájárnak a picsájára, majd egy kis szopatás után jönnek egyesével a geci adagok pontosan mind a szájába patentra egymás után, ahogy kell. Nem egy óriás adagra kell gondolni, de azért hét sperma lenyelése egy ilyen óra után még dob egy picit a csajszi hangulatán.

Ehhez kapcsolódik  Lehet jó egy 1/1-es anál jelenet? Igen, de még mennyire: Tabitha Poison vs Dylan Brown

Az egyetlen mosolyszerű félmosolyt csak itt, a jelenet legvégén láthatjuk Alessandra-tól, örül, hogy megcsinálta. Mi is örülünk.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…