Nemrég írtam egy cikket Alettáról és arról, hogy miből-mibé változott az évek során. Elég jelentős a változás, amin átment és Dórából Alettává, egy aranyos kiscsajból ufóvá változott.

Ezt nemrég megjelent legújabb jelenete, ami a saját Alettás oldalán jelent meg példázza leginkább. Egy szóló jelenet ez a fürdőjében, egyébként sem volt a hardcore anál hercegnője Dóri sosem, és itt sem ezt a vonalat tolja. A simogatós jelenet lehetne akár szép is és erotikus is, de inkább csak ha megnézitek érdekesség képp nézzétek és szerintem ki fogjátok ti is bírni erekció (hölgyek bugyinedvesedés) nélkül. Ilyen közelről látható minden ami nem igazi.

A melleken nem is annyira lepődsz meg, de a fenék, az valami brutális. Olajozza a cickókat, mit cickókat, brutálisan feszülő csöcsöket, aztán ugyanez megy a fenékkel is. Nálam Emily Ratajkowski a fenékben az etalon, vagy esetleg a Biotech Usa-től Kiss Virág, de ez? Nem is értem kinek tetszik ez saját magán kívül? Van még egy kis műfallosz szopogatás, meg ál-elélvezéses maszti. Ami megint csak kívül esik a felfogásomon, az, hogy minek kell egy műfarkat szopni? Kinek izgató ez? Letapasztja a földhöz és ebben is lovagol, legalább a talpacskáit lehet közeliben látni, de hát ott van az a fenék, ami nagyon, de nagyon nem illik oda.

Van egy másik új jelenete is Alien Alettának, arről Kincső osztja meg veletek a tapasztalatait, én meg sem néztem.

Kincső véleménye:

Próbáljuk elvonatkoztatni.… Nem lesz könnyű. Tudom hogy csak eljátsza ezt a liba szerepet. Én igyekszem nem arra gondolni, kinek kell ez, és nem akarok kritizálni. Mindenkinek szíve joga hogy azt nézzen amit akar.
De ki a büdös franc szereti ezt a műanyag tehenet?
Olyan pöcstelen férfiak, akik igazi nőt nem tudnak megkapni? Mese világban élnek? Erre gerjednek? Hát vegyél egy pöttyös labdát is fogdosd azt bazdmeg!

Tehát kezdjük:
Szuper szilikon picsa és csöcs kisasszony, le tipeg  a lépcsőn diáklánynak öltözve. Orbitális szilikon dudákkak felszerelve. 

Nekem inkább röhejes mit szexi. A szája is duzzad. A mosolygás inkább már vicsorgásnak tűnik. Leül a székre egy picsa szoknyában,a főnöke vagy ki,meg diktálni. Aztán Hip-Hop már szopja is a pasi farkát.A farka vékonyabb típus,a gazdája kicsit pocakos de nem gaz. Tok átlagos. Nyomjuk bele a farkat a szájába tövig. Van hova! Jó nagy szája van. Na persze a melleit se hagyjuk ki. Ekkora tőgyeket jobban is ki lehetne használni. Szopogatjuk-szopogatjuk. Csak úgy, titkárnősen. A nyal fröcsög,és a szopós pitty feszesen cuppan a farkincán. A következő pillanatban, már a fehér csipkés “nyalós” bugyiban találjuk magunkat. Hősünk próbálja keményen meg dugni ezt a puncit, hátulról. 

A 12. Percnél esett le az állam.
Ez még a seggét és telerakatta szilikonnal. !!!!!
Tényleg ez kell nektek férfiak? Nem a hús-ver nő? Nem az illatos meleg nedves punci, amit egy igazi popsi vesz körül? A puha, selymes, ringó popsi, ami simogatásra és becézgetésre vár a maga egyszerű és természetes formájában?
Szomorú vagyok…

Nézem ezt a műanyag szenvedést. Lehetne egy baba is. Egy felfújható. 
Nos a film… Némi zacskó szopogatás után, lovaglás majd egy kis mélytorok jön. A faszi betolja a szájába rendesen. Én már felek, mert lekerül a csajról a szoknya és meglátjuk teljes valójában 16.10- nél ezt a szilikonsegg förmedvényt. 
Hat ennyi. Nem dobott fel. Szemüvegre élvezéssel zárul ez a kis epizód. 

Soha többet. 

Ehhez kapcsolódik  Kezdjük egy kis naked yoga-val az új évet

What do you think?

2 Comments

Leave a Reply
  1. Alettával az a bajom, hogy nekem túl soft. Oké tény, hogy totál elkúrta magát a sok plasztikával, de legalább kompenzálhatná ezt, hogy kemény pornókba szerepel. Jó lenne látni valami legalporno videókban… Nem is értem miért csinálja még.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…