in ,

Amikor a leánybúcsú elszabadul #2 – Dancingbear

Elég népszerű bejegyzés lett az előző Dancingbear poszt és van még szerintem a témában, annyit, hogy írjunk róla. Sokan írtátok, hogy meg van rendezve a cucc, és én is utána olvastam annak, hogy fake az oldal vagy nem. A legtöbb helyen azt írják, hogy igen, vannak olyan részei a jeleneteknek, ami megrendezett és forgatókönyv szerint mennek. Még ha így van is, és tényleg vannak a csajok között hivatásosak (ezt azért lehet gondolni, mert nem mindenki baszatja meg magát ország-világ előtt), akkor is ott van egy csomó minden, ami miatt a legjobb ilyen reality oldal maradhat.

Mindíg is bírtam, nagyon a pornóban az NPC-ket, azaz a Non-playing-character-eket, akik csak nézik a háttérben az eseményt, itt meg szegények az bevállalják, hogy ha nem is vesznek részt aktívan a cselekményben, de az arcuk bizony ott van a felvételen, amikor épp egy harminc centis faszú néger kiveri a faszát tőle fél méterre egy másik csaj arcára. Ez nekem elég ahhoz, hogy megtaláljam az izgató részt egy ilyen jelenetben, ezért úgy gondoltam most csak ezeket a részeket nézzük át egy pár új jelenetben. Lesz benne érdekesség bőven ! 🙂

Itt van máris ez a jelenet, amiben egy egész osztályteremnyi csajt szopatnak le a srácok, és itt az az érdekesség, hogy szerintem kivétel nélkül minden egyes csaj bekapja a faszokat. Hát kit érdekel, hogy kamu-e vagy nem a dolog, ha éppen harminc amatőr csajt láthatunk, amint éppen szop, vagy bepucsít nekünk?

De a legjobban a nagy csoportos jelenetekben lehet találni olyat, aki nagyon nem akar ott lenni és majd’ behány, amikor arcragecit lát. Ebben a jelenetben például van egy társaság, akik leánybúcsút ünnepelnek és a menyasszony olyan szinten leszopja a srácot, hogy öröm nézni, szépen keményen, bekapja és el sem engedi addig, amíg nem kap spermát az arcocskájára. A barátnők meg drukkolnak, vagy éppen fintorognak.

Ehhez kapcsolódik  10 dolog, ami miatt más a Legalporno, mint a többiek

De az is jó, amikor éppen kúrják a csajokat és a háttérben kellemetlenkednek, vagy éppen elégedetten nézik, hogy milyen jó, hogy egy kanapén van azzal a csajjal, aki épp belemozog egy baszásba.

Most egyébként, hogy megnéztem vagy 100 jelenetet, vannak tényleg visszatérő szereplők, kb három négy csajszit láttam, akik már előző jelenetekben is ott voltak. A latin csajok viszont nekem annyira egyformák, hogy marhára nem tudom megkülönböztetni, hogy most akkor ő már járt-e itt az oldalon. A végére még egy jelenetet mutatok, amiben (ha igaz, ha nem), megint egy leánybúcsún járunk és a jelenet végén a menyasszony egyszerre két faszt is leszop és gecit is nyel. Most amúgy komolyan lenne olyan faszi, aki ezek után mondjuk feleségül veszi a csajt másnap ??? Ezt azért eléggé nehéz elképzelnem még akkor is ha modern időket élünk és 2020-az írunk…

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…